Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 iul 2009 - Anul XIV, nr. 174 (4160)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Mercedes E-Klasse Coupé în România de la 37.550 de euro

Mercedes are o reputaţie de invidiat în clasa medie, iar anul acesta mai mult ca oricând se bizuie pe reprezentanţii noului val. Vorbim evident de cunoscuta gamă E-Klasse, care încet dar sigur, renunţă la vechii membri. După lansarea reuşită a versiunii sedan a venit rândul elegantului coupé să îşi facă loc în rândul distinsei familii E-Klasse.
Din punct de vedere estetic, acesta prezintă unele similarităţi cu E-Klasse Sedan, singurele diferenţe notabile fiind linia umerilor spate care plonjează lin spre capacul portbagajului şi forma alungită a blocurilor optice spate. Botul ascuţit, linia de la nivelul roţilor, farurile şi capota cu umeri proeminenţi sunt elementele care individualizează noul E-Klasse Coupé.
Acesta beneficiază de motorizări eficiente pe benzină şi diesel ce consumă cu 15% mai puţin carburant decât propulsoarele aflate pe CLK.
Oferta în materie de motorizări constă în unităţi diesel şi pe benzină ce dezvoltă puteri cuprinse între 204 CP şi 388 CP. Modelele pe benzină se regăsesc pe versiunile E 250 CGI (204 CP), E 350 CGI (292 CP) şi E 500 (388 CP), în timp ce versiunile diesel sub denumirile E 250 CDI (204 CP) şi E 350 CDI (231 CP). Puţin mai târziu va fi disponibil modelul de top, E-Klasse Coupé AMG propulsat de un motor V8 de 6,2 litri, construit manual, ce va genera aproximativ 480 de cai putere şi un cuplu maxim de 630 Nm. În gamă există şi o versiune cu tracţiune integrală, identificată cu titulatura 4Matic.
Mercedes echipează noul model cu mai multe sisteme inovative cum ar fi cel care recunoaşte indicatoarelor de circulaţie, sau care poate detecta oboseala şoferului.
Tehnologia PRE-SAFE este disponibilă ca dotare standard la fel ca şi controlul stabilităţii (ESP) cât şi frânarea automată de urgenţă (BAS). Siguranţa pasagerilor este garantată şi de cele şapte airbaguri din dotarea de bază. E-Klasse Coupé dispune şi de un sistem de protecţie al pietonilor în caz de impact, capota maşinii ridicându-se în momentul accidentului cu câţiva centimetri pentru a reduce pe cât posibil şocul loviturii. La acestea toate se adaugă sistemul de control al amortizoarelor şi suspensiile active care îşi pot regla „tăria”.
Versiunea coupé din gama E-Klasse, ce înlocuieşte vechiul CLK, poate fi achiziţionată în România la un preţ de bază de 37.550 de euro fără TVA. Pe segmentul premium modelul Mercedes va rivaliza cu Audi A5 şi BMW Seria 3 Coupe.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mercedes E-Klasse Coupé în România de la 37.550 de euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mercedes E-Klasse Coupé în România de la 37.550 de euro5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei