Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 apr 2009 - Anul XIV, nr. 86 (4072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Renault Megane III a sosit în România

Renault aruncă în luptă modelul de la care se aşteptă să revigoreze vânzările mărcii franceze în toată Europa. A treia generaţie Megane turează motoarele după ce timp de mai bine de o jumătate de an s-a lăsat aşteptată pe piaţa românească.

Ieri, 13 aprilie, versiunea hatchback a debutat şi în ţara noastră, la o săptămână după ce Megane Coupe a deschis seria lansărilor în gama compactei care va mai include o versiune break, un sedan şi un model sportiv. Megane III versiunea hatchback schimbă complet registrul estetic, afişând un design cu linii în sfârşit convenţionale, mai aproape de gustul europenilor. Cu o statura atletică, trenuri de rulare optimizate şi un interior mai confortabil ca niciodată, modelul de volum Renault se doreşte a fi unul de referinţă în segmentul său. Punctul forte este, ca de obicei, raportul preţ/calitate.

Noul hatchback vine cu o serie de îmbunătăţiri la nivel aerodinamic şi o greutate mai mică faţă de vechiul model, aspecte ce au concurat la scăderea consumului şi a emisiilor de gaze poluante.

Pentru motorizări, Renault propune agregate cu un raport excelent performanţă-consum. Gama de agregate diesel include propulsoare cu emisii de CO2 sub 120g/km cu următoarele valori de putere: 85 CP, 105 CP, 90 CP şi 110 CP, ultimul având în dotare filtru de particule, fiecare dintre aceste motoare, având emisii de CO2 mai mici de 120g/km. Vârful îl constituie agregatul de 130 CP care, mulţumită tehnologiilor din dotare, emite doar 135g /km de dioxid de carbon.

Renault anunţă că pe viitor gama de motoare va fi extinsă prin introducerea a două unităţi 150 CP disponibil cu transmisie automată şi 160 CP legat la o cutie manuală. Versiunile pe benzină sunt la fel de numeroase, gama fiind deschisă de unitatea 1.6 litri 16V de 100 cai putere. Clienţii vor mai putea opta pentru agregatele de 1.6 litri -110 CP, 2.0 litri 16V de 140 CP şi 2.0 litri de 180 CP.

Francezii vor lansa până în luna iunie noul motor TCe 130, dezvoltat alături de partenerii japonezi de la Nissan care generează 130 CP şi un cuplu de 190 Nm. Versiunea hatchback va fi disponibilă la concesionarii din ţara noastră spre sfârşitul lunii aprilie. Modelul poate fi comandat de la 1 aprilie şi are un preţ de pornire de 12.900 euro cu TVA inclus pentru motorizarea pe benzină de 1,6 litri - 110 CP.

Noul Megane se laudă cu o echipare bogată în standard, modelul francez oferind: servodirecţie, aer condiţionat, computer de bord, radio CD cu MP3, geamuri electrice fata si spate, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, închidere centralizată şi demaraj cu card. Din fabrică modelul mai dispune de numeroase sisteme de siguranţă activă şi pasivă care sporesc nivelul de securitate oferit ocupanţilor maşinii: ABS (cu repartitor electronic de frânare EBV), AFU (asistenţă la frânarea de urgenţă) airbaguri frontale pentru şofer şi pasager, airbaguri laterale torace faţă.

Renault pune la bătaie trei linii de echipare Expression, Dynamique şi Privilege. Modelul beneficiază de o garanţie de 4 ani sau 100.000 km şi de o ofertă de finanţare cu 0% dobândă la leasing.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Renault Megane III a sosit în România.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Renault Megane III a sosit în România5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei