Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 feb 2009 - Anul XIV, nr. 31 (4017)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Kia Soul, lansarea în România amânată cu două luni

Kia este unul din puţinii producători auto din lume care în 2008 a avut o creştere a vânzărilor - 8,4% la nivel mondial, la fel ca şi în luna ianuarie când a raportat cifre pozitive.

În România, anul trecut este unul de referinţă pentru marca sud-coreeană, ce a consemnat un volum de 8.658 unităţi, asociat unei creşteri cu 138% faţă de 2007. Kia vinde bine pe segmentul SUV, tocmai din acest motiv ţara noastră se număra printre acele pieţe care urmau să se bucure de noul crossover Soul din luna februarie, data lansării oficiale în Europa.

Pentru cei care l-au aşteptat, veştile nu sunt tocmai cele pe care şi le-ar fi dorit, modelul fiind disponibil abia peste două luni. Informaţia a fost confirmată de Bogdan Paşa, coordonator PR al KIA Romauto, care a precizat că unul din motivele care au dus la decalarea lansării este fluctuaţia monedei naţionale.

Noul model era prevăzut să intre în ţara noastră în luna februarie, debutul comercial fiind prevăzut pentru începutul lunii aprilie. Kia Soul va fi disponibil pe piaţa autohtonă la preţuri de bază cuprinse între 15.000 şi 18.500 de euro.

În dotarea acestui crossover vor fi unităţi diesel şi pe benzină, cuplate la cutii manuale sau automate. Cel mai puternic motor va fi un 2,0 litri pe benzină, care va dezvolta 142 CP la 6.000 rpm si un cuplu de 186 Nm la 4.600 rpm. Un motor pe benzină mai mic, de 1,6 litri, va fi oferit pe toate pieţele, în timp ce clienţii europeni vor putea să opteze şi pentru un diesel 1,6 litri cu turbina cu geometrie variabilă (VGT). Motorul pe benzină va genera 126 CP la 6.300 rpm şi un cuplu de 156 Nm la 4.200 rpm. Dieselul va livra 126 CP la 4.200 rpm şi un cuplu competitiv de 255 Nm la doar 2.000 rpm.

“Kia Soul este un crossover urban absolut nou, care îi va provoca pe clienţii noştri să-şi elibereze mintea. Este foarte bine dotat, cu echipamente inteligente, şi va oferi un spaţiu pentru pasageri care egalează sau chiar depăşeşte pe al multor vehicule cu dimensiuni exterioare mult mai mari”, susţine Hyoung-Keun Lee, vicepreşedintele Kia Motors.

Noul crossover Soul este un hatchback în cinci uşi, cu tracţiune faţă, plafon înălţat şi un ampatament neobişnuit de mare ce măsoară 2.550 mm. Lungimea totală este de 4.105 mm, înălţimea de 1.610 mm, iar garda la sol este mai ridicată cu 45 mm.

Kia a demarat în noiembrie 2008 producţia noului Soul la uzina Gwangju din Coreea de Sud.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kia Soul, lansarea în România amânată cu două luni.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1125 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kia Soul, lansarea în România amânată cu două luni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei