Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 dec 2008 - Anul XIII, nr. 290 (3971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

Hyundai introduce noul i20 în ianuarie de la 11.250 de euro

Hyundai primeşte în rândurile familiei de modele notate cu litera „i”, un nou membru. Botezat i20, automobilul care va înlocui vechiul Hyundai Getz, îşi va face debutul în ianuarie 2009 pe majoritate pieţelor europene. Producătorul sud-coreean a anunţat deja că versiunea în cinci uşi va debuta luna viitoare la un preţ de bază de 12.000 de euro, iar versiunea în trei uşi va fi disponibilă din aprilie la un preţ de 11.250 de euro. Noul Hyundai i20 va alinia o paletă de motorizări ce include şapte unităţi, din care trei sunt pe benzină şi patru pe motorină.

Clienţii vor putea alege între unităţile pe benzină de 1.2 litri - 78 cai putere (consum 5.2 litri/100 km) şi cele de 1.4 litri ce produc 100 şi respectiv 126 de cai putere. În gama propulsoarelor diesel sunt disponibile unităţile de 1.4 litri de 75 şi 90 de cai putere, 1.6 litri de 115 cai putere (consum 4.3 litri/100 km) şi 1.6 litri de 128 de cai putere. Cu excepţia motoarelor diesel de 1.6 litri care sunt cuplate la cutii manuale cu şase trepte, restul agregatelor sunt legate la transmisii cu cinci trepte, sau opţional la cutia automată cu patru trepte în cazul unităţilor pe benzină de 100 şi 126 CP. Pe viitor va exista şi o versiune ultra-economică denumită i-blue, ce va dispune de un motor 1.4 CRDi de 90 CP, pneuri cu rezistenţă redusă la înaintare, aerodinamică îmbunătăţită şi o cutie în şase rapoarte.

Desenat la Centrul de Stil din Germania, i20 va căuta să atragă de partea sa în special clienţii tineri.  Estetica exteriorului, cu influenţe de la fratele mai mare i30, va juca un rol important în succesul şi cariera micului vehicul de oraş, hatchback-ul coreean fiind una din cele mai simpatice apariţii în clasa subcompactă. Deşi este mai mic în dimensiuni, 4.1 m lungime, 2.525m ampatament decât modelul care îl înlocuieşte, i20 va oferi un grad de confort superior. Interiorul poate găzdui chiar şi cinci persoane, deşi sunt patru locuri individuale la interior, acesta evidenţiindu-se prin calitatea finisajelor şi a materialelor ce se ridică la nivelul unor modele cu o clasă mai sus. Noul i20 dispune de un volum de încărcare al portbagajului de 295 de litri, una din cele mai mari valori din segment.

Subcompactul model primeşte o notă bună la capitolul dotări, în special la partea de siguranţă. Hyundai echipează cu sistemul ESP, şase airbaguri, tetiere active, sistem Isofix de fixare a scaunului pentru copii, şi indicator pentru monitorizarea presiunii în pneuri. În funcţie de versiunea aleasă clientul poate găsi pe lista echipamentelor standard climatizator sau volan multifuncţional cu comenzi pentru radio sau CD.

Hyundai i20 se va bate pe acelaşi segment cu Dacia Sandero, Opel Corsa, Skoda Fabia, dar şi cu noul Ford Fiesta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hyundai introduce noul i20 în ianuarie de la 11.250 de euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyundai introduce noul i20 în ianuarie de la 11.250 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei