Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 dec 2008 - Anul XIII, nr. 289 (3970)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Chevrolet Cruze se menţine în grafic

Chevrolet abia mai respiră după ce criza a afectat serios întreaga industrie auto.

Cea mai profitabilă dar şi cunoscută subsidiară americană a gigantului General Motors îşi revizuieşte planurile de viitor, miza cea mare fiind piaţa europeană unde a înregistrat în ultimii ani creşteri importante ale cotei de piaţă şi implicit a vânzărilor.

Chevrolet urmăreşte să îşi ducă la bun sfârşit promisiunile făcute înainte ca probleme financiare să fi lovit în plin, astfel că mare parte din noutăţile pregătite pentru Bătrânul Continent să ajungă la data fixată. Sedanul Cruze, un model complet nou, reprezintă alternativa propusă de Chevrolet în segmentul C, al doilea ca vânzări din Europa unde în prima jumătate a anului curent s-au comercializat peste 8,5 milioane de vehicule. Speranţele americanilor se aleagă de acest model care poate propulsa din nou marca Chevrolet alături de granzii Europei.

Criza financiară a dat peste cap programul lansărilor în toată gama Chevrolet, intrarea pe piaţă unor noi modele fiind amânat cu o jumătate de an sau un an, însă oficialii companiei spun că debutul european nu va fi afectat în nici un fel de probleme financiare ale grupului auto american.

„Au fost destul de multe schimbări în programul lansărilor, dar în ceea ce priveşte debutul în Europa al noului Cruze nu există nici o modificare”, declară Wayne Brannon director executiv al Chevrolet Europe.

Oficialul a mai explicat că se aşteaptă ca sedanul din clasa compactă să ajungă la un volum de vânzări cuprins între 20.000 şi 25.000 de unităţi. „Aceasta este prima generaţie de modele Chevrolet cu un aspect mai premium decât precedentele. Este o declaraţie asupra ceea Chevrolet ştie să facă cel mai bine, iar sedanul nostru este o dovadă certă a faptului că maşinile noastre arată tot bine" a mai spus Brannon.

Dezvoltat pe platforma  Delta II a grupului General Motors, vehiculul aliniază trei motorizări cu un raport consum-prestaţii decent, atât în gama benzinelor cât şi pentru unicul diesel, cuplat standard la o cutie manuală cu cinci trepte şi opţional la una automată cu şase rapoarte, agregatul de 2.0 litri ce produce 150 de cai putere şi un cuplu maxim de 320 Nm.

De partea cealaltă, Chevrolet propune agregatele de 1.6 litri de 112 cai putere şi 1.8 litri de 140 cai putere, unităţi care vor face carieră, producătorul american intenţionând să le păstreze locul cald, până la următoarea generaţie. Agregatele pot fi conectate la cutii manuale cu cinci şi şase trepte sau noua transmisie automată cu şase rapoarte. Noul Cruze, model ce măsoară 4,6 metri lungime, va ajunge la dealeri în perioada aprilie - mai 2009.

Sedanul cu linii de coupe va înlocui pe majoritatea pieţelor modelul Lacetti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chevrolet Cruze se menţine în grafic.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chevrolet Cruze se menţine în grafic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei