Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 29 nov 2008 - Anul XIII, nr. 282 (3963)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Opel Astra, noua generaţie, spionată din nou

Opel ţine la secret cel mai iubit automobil al său. Astra este modelul de volum, un automobil de o importanţă capitală, vânzările acestui constituind peste 20% din vânzările totale ale mărcii din Russlesheim. Aşadar, maximă atenţie şi concentrare asupra noului proiect. Astra „Über Alles"? Foarte posibil.

Bazat pe platforma Delta, utilizată în cadrul grupului General Motors, viitorul automobil compact se inspiră din formele recent lansatului model de clasă medie Insignia. Compania doreşte ca modelul său să reprezinte emblema segmentului C, plănuind schimbări radicale din toate punctele de vedere. În 2009 este prevăzută lansarea celei de a patra generaţii, axată cel mai mult pe îmbunătăţirea calităţii, a aspectului exterior şi a dinamicii propulsoarelor.

Opel va miza pe legătura puternică dintre aerodinamică, prezenţă estetică şi performanţe. Opel Astra 4 va renunţa la aspectul familiar în favoarea celui sport, dar nu unul extrem. Germanii spun că exteriorul noul Astra va fi marcat de un design curat, cu linii dinamice şi puternice, ce vor conferi un caracter distinct în cadrul segmentului C. Interiorul va fi garnisit cu materiale de calitate, sisteme audio moderne iar accesarea comenzilor de către şofer va fi mult mai facilă. Opel susţine că noul Astra va fi o mare surpriză pentru rivali şi că va putea depăşi standardele impuse de alte modele de top din segment. Dar nu numai designul, ci şi nivelul calitativ, tehnologiile şi motorizările vor ajuta ca cea de a patra generaţie Astra să stabilească noi standarde în segmentul său de activitate.

„Opel Insignia aduce o nouă interpretare a segmentului mediu. Cu estetica sa dinamică şi tehnologia inovatoare - majoritatea rezervate până nu demult doar modelelor din segmentul superior - noul Astra va continua rolul de pionierat al fratelui mai mare, Insignia. În altă ordine de idei, noul Astra va purta spiritul Insignia în clasa compactă", afirmă Alain Visser, şeful departamentului marketing GM Europe.

Producătorul va miza pe legătura puternică dintre aerodinamică, prezenţă estetică, performanţe, dar şi pe ajutorul tehnologiilor moderne. Astra va împrumuta de la Insignia sistemul Opel Eye, care recunoaşte semnele de circulaţie şi farurile adaptive AFS. Vor exista versiuni pe benzină şi diesel optimizate, versiuni de top V6, cutii automate şi sistem de tracţiune integrală permanentă cu gestiune electronică. Opel va mai pune la dispoziţia clienţilor versiuni ecologice pe gaz natural dar şi hibride. Compacta germană va beneficia de cinci versiuni de caroserie: hatchback cu 3 şi 5 uşi, sedan, break, şi coupe-cabrio. La acestea se vor adăuga versiunea sport OPC, dotată în premieră şi cu motor diesel, iar ceva mai târziu îşi va face apariţia şi un crossover.

Opel Astra va debuta oficial în septembrie 2009 la Salonul Auto de la Frankfurt, urmând a fi comercializată în ultimul trimestru din acelaşi an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Opel Astra, noua generaţie, spionată din nou.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opel Astra, noua generaţie, spionată din nou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei