Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 20 nov 2008 - Anul XIII, nr. 274 (3955)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   12 imagini |   ø fişiere video

Seat Ibiza SportCoupé, disponibilă în România de la 12.200 euro

Seat îşi sporeşte influenţa în segmentul maşinilor de oraş. Lansarea noii generaţii Ibiza aduce o schimbare majoră în ceea ce priveşte calitatea şi estetica maşinilor spaniole, linia sportivă şi personalitatea celei mai proaspete creaţii ce reflectă sloganul „Auto Emocion”.

În iulie a debutat versiunea în 3 uşi denumită SportCoupé, iar de astăzi oficial este prezentă şi pe piaţa locală. Porsche România, importatorul autorizat al mărcii Seat, a lansat noul Ibiza SportCoupé ce se alătură versiunii de caroserie în 5 uşi lansate de câteva luni în ţara noastră.

Interesant este faptul că modelul hatchback în 3 uşi beneficiază de un program de personalizare. Pe lângă paleta de culori cunoscută, sunt adăugate patru noi nuanţe de orange, albastru, verde şi gri, ce se potrivesc ca o mănuşă aspectului sportiv al maşinii.

Interesant este că modelul poate fi echipat cu un pavilion metalic vopsit în negru ce lasă impresia adoptării unui acoperiş panoramic fumuriu, o soluţie practică şi foarte la modă în zilele noastre. Interiorul se individualizează printr-o serie de elemente ce se asortează cu nuanţa caroseriei. Levierul cutiei de viteze, panelul uşilor, plasticul de pe bord şi cel din jurul aeratoarelor poate fi parţial ornat cu materiale de culoare orange în timp ce volanul, plasticul din dreptul indicatoarelor de pe bord şi scaunele sunt de culoare neagră.

Tapiseria din piele fină Alcantara cu cusături duble ce îmbracă scaunele şi bancheta se remarcă prin calitatea finisajelor şi a lucrăturii.

Seat Ibiza SportCoupé este disponibilă cu trei nivele de echipare: Reference, Stylance şi Sport. Modelul în 3 uşi derivat din hatchback-ul Ibiza preia integral de la acesta elementele de natură estetică şi tehnică. Dispune de o cutie automată cu dublu ambreiaj DSG cu 7 trepte de viteză, cuplată la motorul de 1.6 litri şi 105 cai putere, prima transmisie de acest tip disponibilă în segmentul B. Paleta de motorizări este formată şase unităţi: trei pe benzină, 1.2 litri – 70 CP, 1.4 litri – 85 CP, 1.6 litri – 105 CP şi trei diesel 1.4 litri – 80 cai putere, 1.9 litri – 90 cai putere respectiv 1.9 litri – 105 cai putere.

Vehiculul va fi asamblat exclusiv la uzina Martorell din Spania şi este ceva mai mic în dimensiuni, dar cu un interior la fel de primitor şi spaţios ca Ibiza în 5 uşi. Lung de 4034 mm şi înalt de 1428 mm, modelul SportCoupe este doar cu 18 mm mai mic în lungime comparativ cu Ibiza.

Portbagajul are un volum sensibil diminuat, de 284 de litri, faţă de 292 litri, cât măsoară cel al variantei în 5 uşi.

Pe piaţa românească noul Ibiza SportCoupé are preţuri cuprinse între 12.200 euro şi 18.000 de euro. Primele exemplare vor fi livrate clienţilor spre sfârşitul acestui an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seat Ibiza SportCoupé, disponibilă în România de la 12.200 euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1038 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Seat Ibiza SportCoupé, disponibilă în România de la 12.200 euro5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei