Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 nov 2008 - Anul XIII, nr. 267 (3948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

BMW Seria 3 facelift în clasa premium

BMW răspunde concurenţilor săi cu aceeaşi monedă. Chiar dacă i s-a aplicat doar facelift destul de subtil, pentru Seria 3 este suficient ca să ţină trează atenţia clienţilor amatori de automobile premium. Bavarezii au scos mai devreme un model revizuit estetic, tehnic, presiunea fiind destul de mare, ţinând cont că cel mai bine vândut autoturism din gama BMW se luptă cu noile generaţii A4 şi C-Klasse.

Aerul proaspăt adus de varianta Facelift însoţeşte deocamdată modelele sedan şi touring (break) urmând ca pe parcursul anului viitor să fie introduse gradual şi pe celelalte versiuni: coupe, cabrio, M3 şi M3 cabrio.

Transformările fine ale exteriorului se observă la câteva componente ale secţiunii frontale (spoiler şi faruri), capotă, oglinzi retrovizoare, oprindu-se în final la spoilerul spate şi asupra stopurilor. Vestea bună este că, pe lângă îmbunătăţirile de ordin estetic, germanii au aplicat acelaşi tratament şi sistemului "iDrive" acum cu o structură a meniului optimizată, un nou buton de comandă pentru selectarea şi managementul funcţiilor prin rotire, apăsare, basculare şi butoane pentru programarea liberă a funcţiilor favorite pentru o operare şi un control mai intuitiv. Sistemul audio şi cel de navigaţie echipat cu harddisk de 80 GB şi monitor color de 8.8 inch sunt de asemenea noi, la fel şi sistemul BMW ConnectedDrive care aduce internetul şi informaţiile solicitate la distanţă de un click.

Paleta de motorizări este formată din 11 unităţi, din care şase pe benzină şi cinci diesel, cuplate la cutii de viteze automate sau manuale în şase rapoarte. Gama de propulsoare pe benzină corespunde versiunilor 318i (143 CP), 320i (170 CP), 325i (218 CP), 330i (272 CP), 335i (306 CP), M3 (420 CP). Agregatele diesel recomandate celor mai puţin interesaţi de performanţe, deşi fanii BMW pot lua afirmaţia drept un pleonasm, se adresează unei categorii de clienţi foarte atenţi la consum. Seria 3 Facelift dispune de versiunile 318d (143 CP), 320d (177 CP), 325d (197 CP), 335d (286 CP). În gamă îşi face loc şi un nou motor de 245 de cai putere, care înlocuieşte propulsorul de 231 cai putere, ce se regăseşte pe modelul cu indicativul 330d. Conform datelor furnizate de producător, noul propulsor diesel are un consum de 5.7 litri/100 km şi poate demara de la 0 la 100 km/h în 6.1 secunde.

De asemenea, nou este şi tandemul propulsor cu patru cilindri - sistem de tracţiune integrală  "xDrive" optimizat, combinaţie ce figurează doar la cinci motoare. Din păcate BMW nu pune la dispoziţie pe sedan şi touring noua transmisie cu dublu ambreiaj în 7 trepte, ea făcând parte din echiparea variantelor 335i coupe şi cabrio. Seria 3 Facelift a păşit de curând la dealerii europeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului BMW Seria 3 facelift în clasa premium.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 463 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BMW Seria 3 facelift în clasa premium0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei