Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 oct 2008 - Anul XIII, nr. 252 (3933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Dacia Logan MCV Facelift, disponibilă în România de la 8.400 euro

Dacia a încheiat pregătirile pentru cea mai de succes versiune break din istoria mărcii. Dacă în vară a debutat Logan sedan, toamna pare a fi un sezon propice pentru maşinile de familie. Logan MCV a fost revizuit doar estetic, îndeajuns cât să pară mai tânăr şi dinamic. Totuşi, schimbările cele mai evidente vor fi regăsite pe linia de echipare Lauréate, unde printre dotări îşi face apariţia o nouă planşă de bord, consolă de bord nouă la care se adaugă noile panouri ale portierelor şi baghetele decorative.

La exterior, schimbările sunt mai vizibile şi au menirea de a da un aspect mai prietenos şi modern unui model deseori contestat pentru designul puţin cam neinspirat. Blocurile optice au fost mărite, iar proiectoarele de ceaţă sunt încadrate de ornamente carbon sau în culoarea caroseriei. Partea posterioară a caroseriei este completată de o nouă bară de protecţie cu catadioptri. Caroseria îşi îmbogăţeşte paleta de culori cu patru nuanţe: Gris Basalte, Bleu Electrique, Bleu Extrême, Noir Nâcré (disponibil ulterior).

Versiunea revizuită Logan MCV oferă spaţiu şi confort pentru trei adulţi pe bancheta de pe rândul 2, şi pentru alţi doi adulţi pe bancheta de pe rândul 3. Volumul de încărcare ajunge la o valoare record de 700 litri în configuraţia cu cinci locuri, acesta putând ajunge până la 2.350 litri în configuraţia cu două locuri.

Dacia nu a neglijat unul din cele mai importante capitole la o maşină, securitatea pasagerilor. Logan MCV Facelit este echipată, în serie, pe toate versiunile, cu sistem ABS de ultimă generaţie, repartitor electronic al forţei de frânare (EBV) şi asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU). Deşi vorbim de un vehicul low-cost, acesta poate primi până la patru airbag-uri, două pentru şofer şi pentru pasagerul din dreapta şi alte două airbag-uri laterale pentru zona toracelui. Demn de menţionat este şi faptul că planşa de bord realizată din polipropilenă cu structura tip fagure diminuează consecinţele impactului asupra genunchilor iar portierele din partea şoferului şi a pasagerului din dreapta prezintă protecţii suplimentare în zona picioarelor.

Logan MCV restilizat are un preţ de pornire de 8.400 de euro, TVA inclus, şi beneficiază de o garanţie de trei ani sau 100.000 km.

Dacia anunţă că modelul de familie va fi disponibil pe piaţa locală începând din luna noiembrie.

La partea de propulsie, MCV Facelift nu aduce nimic nou. Gama de motorizări include unităţile de 1.4 si 1.6 litri ce afişează un consum în ciclu mixt de 7,6 l/100 km - pentru versiunea cu cinci locuri. Vârful gamei, motorul 1.6 litri cu 16 supape şi 105 cai putere 105 CP, ce se remarcă prin dinamica şi consumul de numai 7,5l/100 km în ciclu mixt. Agregatele diesel 1.5 dCi afişează un consum de doar 5,3 l/100 km, respectiv 5,2 l/100 km - pentru configuraţiile cu cinci şi şapte locuri. Clienţii pot opta între unitatea de 70 de cai putere sau cea de 85.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacia Logan MCV Facelift, disponibilă în România de la 8.400 euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1174 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dacia Logan MCV Facelift, disponibilă în România de la 8.400 euro5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei