Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 aug 2008 - Anul XIII, nr. 200 (3881)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Seat Alhambra Ecomotive disponibilă de la 27.790 euro

Seat este cunoscut pretutindeni pentru linia sportivă a modelelor sale. Dar spaniolii ţin să ne arate că pot construi la fel de bine şi automobile ecologice.

Astfel a luat naştere Ecomotive, o marcă ecologică ce se doreşte a fi întruchiparea protecţiei efective a mediului înconjurator, promovată la început de Ibiza şi mai apoi de Leon.

Familia de vehicule „verzi” are un nou membru, Alhambra - unicul monovolum din gama manufacturierului iberic. După ce Seat a redefinit cu Ibiza Ecomotive şi Leon Ecomotive standardele economiei în clasele din care fac parte, acum este rândul maşinii de familie Alhambra să continue seria excelentelor performanţe în materie de emisii şi consum.

Echipată cu un motor turbodiesel de 2.0 litri ce produce 140 de cai putere, versiunea ecologică Alhambra emite o cantitate de noxe de 159 g/km de dioxid de carbon. Scăderea nivelului emisiilor şi a consumului a fost posibilă în mare parte datorită unor modificări aduse unităţii TDI de 2.0 litri, mai exact la sistemul de management electronic dar şi introducerea unui filtru de particule. Consumul mediu declarat de constructor este de 6.0 litri la 100 de kilometri parcurşi. Viteza maximă a crescut de la 192 la 195 de kilometri pe oră iar demarajul cu pornire de pe loc şi până la 100 km/ h se efectuează în 11.9 secunde.

Seat a aplicat o serie de schimbări la nivelul transmisiei cu şase viteze, acum cu rapoarte mai lungi, şi la pneuri cu dimensiunile 196/60 aflate pe jante de 16 inch, acum din categoria celor cu rezistenţă scăzută la rulare. Coeficientul aerodinamic a fost îmbunătăţit de la 0.31 la 0.29 prin coborârea caroseriei cu 25 mm.

Alhambra Ecomotive este disponibilă în versiunea de echipare Reference Plus şi include ca dotări standard airbag-uri pentru şofer şi pasagerul din dreapta, airbag-uri laterale şi pentru cap, prezente la celelate rânduri de scaune. Pe listă mai figurează sistemele ABS, ESP+EBA, proiectoare de ceaţă, suspensii sport, cruise control, aer condiţionat, şi un sistem audio cu 10 difuzoare.

Seat susţine că Alhambra Ecomotive, deşi este un model ecologic, se laudă cu performanţe dinamice mai bune decât modelul din care derivă, spre exemplu demarajul de la 0 la 100 km/h se execută în 11,9 secunde, cu 0,3 secunde mai repede decât varianta clasică 2.0 TDI. Constructorul spaniol susţine că acelaşi vehicul este cel mai puţin poluant MPV din clasa sa.

Seat anunţă că Alhambra Ecomotive are un preţ de pornire de 27.790 euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Seat Alhambra Ecomotive disponibilă de la 27.790 euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seat Alhambra Ecomotive disponibilă de la 27.790 euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei