Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 aug 2008 - Anul XIII, nr. 198 (3879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

Alfa Romeo Mi.To disponibilă din septembrie de la 14.700 de euro

Alfa Romeo revine în forţă în clasa mini cu motoarele turate la maximum. Noul model Mi.To este arma cu care italienii speră să detroneze supremaţia legendarului Mini Cooper.

Citadina va readuce constructorul milanez în segmentul subcompactelor, după o perioadă de absenţă de peste 40 ani, ultimul model afişat fiind GT Junior fabricat până în 1966.

Inspirat abundent din filosofia estetică a sportivului coupe 8C Competizione, noul Mi.To are toate şansele de a deveni un succes răsunător pe piaţa maşinilor de oraş de factură premium, unde, în cel mult doi ani, va da piept şi cu Audi A1.

Modelul italian vizează în primul rând tinerii cu un stil de viaţă activ care pun preţ pe calitate şi imagine. Este oare Mi.To alegerea perfectă pentru aceştia? Dacă este să judecăm produsul în sine, răspunsul este afirmativ.  Analizând însă lista de preţuri, aici vom lăsa publicul să decidă. Alfa Romeo a furnizat toate detaliile referitoare la preţul de listă al subcompactei cu toate dotările sale.

Mi.To va fi livrat cu patru niveluri de dotări, Junior, Progression, Distinctive şi Sport iar pe unele pieţe, ca Spania, Portugalia, Grecia, Cipru, vor fi disponibile doar primele trei. Preţurile variază de la o piaţa la alta, însă vom lua ca reper Italia, piaţa care va acapara cele mai multe unităţi. Preţurile pornesc de la 14.700 de euro pentru versiunea de bază Junior ce dispune de un motor de 1.4 litri de 78 de cai putere. Pentru nivelul Progression, având în echipare acelaşi motor, se va plăti cu 1.000 de euro mai mult. Modelul cu motor diesel de 1.6 litri şi 120 de cai putere costă 17.950 de euro pentru nivelul Progressive şi 18.900 pentru Distinctive. Clienţii mai pretenţioşi, care îşi doresc un nivel de echipare mai generos, pot opta pentru pachetele Premium şi Sport, care ating preţuri pe măsură: între 21.195 şi 24.295 de euro.

Mi.To este construit pe platforma lui Fiat Grande Punto, utilizând motorizări elastice cu rezerve de putere mai mult decât satisfăcătoare. Gama este formată din trei propulsoare, două pe benzină: 1,4 litri - 78 CP, cuplu maxim de 125 Nm şi viteză de vârf de 165 km/h, respectiv turbo 1,4 litri 16 valve - 155 CP, cuplu 206 Nm şi o viteză maximă de 215 km/h, şi unitatea diesel JTDM de 1,6 litri ce produce 120 CP şi un cuplu motor ce poate varia de la 280 Nm la 320 Nm.

Demarajul de la  0-100 km/h se efectuează în 9.9 secunde, iar viteza de top atinge 198 km/h. Subcompacta italiană are ca public ţintă tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani şi va intra pe pieţele din vestul Europei începând cu ultima săptămână din septembrie. Costurile de achiziţie şi data lansării în România nu au fost comunicate.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alfa Romeo Mi.To disponibilă din septembrie de la 14.700 de euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 692 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alfa Romeo Mi.To disponibilă din septembrie de la 14.700 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei