Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 iul 2008 - Anul XIII, nr. 168 (3849)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   14 imagini |   ø fişiere video

Skoda a lansat noul Superb, de la 22.990 de euro 38.040 de euro

Skoda a avut cu ce să se laude la Geneva. Pe lângă versiunile de serie şi linia de vehicule ecologice Greenline, cunoscute încă din toamna anului trecut, familia de modele este împrospătată de apariţia celei de a doua generaţii Superb.

Nava amiral a gamei Skoda emite pretenţii serioase în segmentul berlinelor din clasa D, oferind imaginea unui vehicul care tinde spre perfecţiunea detaliilor, fără compromisuri în privinţa spaţiului interior şi cu o dinamică impecabilă. Superb creează şi impune noi standarde, apropiindu-se foarte mult de graniţa teritoriului premium. Îmbucurător este faptul că Superb nu mai este satelitul celebrului Passat, deşi, dacă ne gândim la motorizări şi la alte câteva componente mai mărunte, modelul cehesc este încă dependent de fratele teuton.

Cu un design complet nou, interior elegant şi o paletă de motorizări diversă, Superb are foarte mari şanse de a dejuca planurile principalilor jucători

Passat, Mondeo, Vectra, având în vedere că toţi sunt acum pe picior de egalitate în privinţa confortului, spaţiului, volumului pentru bagaje, dimensiuni exterioare.

Comparativ cu vechea generaţie, noua limuzină Skoda a crescut cu doar patru centimetri în lungime, măsurând acum 4,84 metri şi cu 5 centimetri în lăţime până la 1.82 metri.

Totuşi clientul va remarca şi aprecia mai degrabă saltul calitativ al interiorului decât plusul de confort, două elemente primordiale la un automobil ce simbolizează vârful icebergului.

Notabilă este şi capacitatea de încărcare a portbagajului 565 de litri în standard şi care poate creşte la 1670 de litri când scaunele din spate sunt rabatate. Oferta de motorizări este compusă din şase agregate împărţite egal, trei benzină, trei diesel. Propulsia de bază este unitate de 1.4 litri TSI de 125 cai putere, consum mediu 6,6 l/100 km, urmează 1.8 litri TSI de 160 CP consum mediu 7,6 l/100 km şi puternicul 3.6 litri  FSI V6 de 260 cai putere, consum peste 10,1 l/100 km. În dreptul motoarelor TDI regăsim clasicul 1.9 litri de 105 CP consum 5,7 l/100 km şi două unităţi de 2.0 litri  common-rail de 140 cai putere, consum 5,9 l/100 km şi 170 CP cu un consum de 6,0 l/100 km.

Vor fi disponibile trei niveluri de echipare Comfort, Ambition şi Elegance, cu dotări standard destul de bogate şi opţionale foarte interesante: dispozitiv de navigaţie cu hard-disk de 30 GB, sistemul inovativ AFS (Advanced Frontlight System faruri adaptive, cu tehnologie bi-xenon, sistemul inteligent de iluminare a drumului în funcţie de viteza de deplasare),  ASR (reglarea forţei de tracţiune) la care se adaugă nelipsitele sisteme de siguranţă activă ABS şi ESP.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Skoda a lansat noul Superb, de la 22.990 de euro 38.040 de euro.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 882 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skoda a lansat noul Superb, de la 22.990 de euro 38.040 de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei