Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 18 iul 2008 - Anul XIII, nr. 167 (3848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Fiat chiar îl merită. Bravo lor

Fiat a făcut o mişcare inteligentă privind doar înapoi în timp.

Una din creaţiile care a cucerit publicul european prin linia îndrăzneaţă a designului, se întoarce după o pauză de 6 ani gama de modele. Bravo, succesorul modelului compact Stilo care s-a bucurat de un real succes doar în Italia, revine în sânul familiei Fiat.

Vehiculul este de fapt continuarea seriei pe care grupul auto italian a produs-o între 1995 şi 2001. Actuala generaţie este complet diferită faţă de Stilo, dar şi de Bravo 1 şi se remarcă prin design echilibrat şi modern, interior spaţios şi dotări destul de generoase.

Noul model inspiră încredere, emană prestanţă şi combină frumuseţea cu prestaţiile excelente. Ca orice latin, Bravo este un tip temperamental în comportament dar cu o privire foarte caldă.

Interiorul este primitor, spaţios şi organizat atent, neobişnuit de bine organizat pentru o compactă cu rădăcini peninsulare. Scaunele sunt confortabile, cu o bună susţinere laterală dar se putea şi mai bine de atât.

Surprinde calitatea materialelor, foarte plăcute la atingere.

Exteriorul, cu trăsăturile specifice unui „latin”, impresionează prin designul curat, atent lucrat, ce denotă o abordare serioasă a fiecărui centimetru de caroserie.

Pasagerii nu vor duce dorul confortului, pentru că îl au la picioare. Bravo se încadrează perfect în segmentul C, însă dimensiunile sale, 4,34 m lungime, 1,79 m lăţime, 1,49 m înălţime, îl plasează peste o seamă de concurenţi notorii.

Modelul italian stă foarte bine la capitolul siguranţă. Atât la partea de securitate pasivă cât şi cea activă Bravo se remarcă prin excelentele sale dotări: şapte airbaguri, centuri în trei puncte cu pretensionare şi limitator de sarcină la care se adaugă sistemele ABS, EBD, ESP şi ASR.

Transmisia acţionează precis fiecare treaptă în timp ce acul vitezometrului trece cu nepăsare peste fiecare cifră de pe bord. Există patru variante de echipare, Active, Dynamic, Emotion şi Sport, ce nu dezamăgesc în privinţa dotărilor standard. Gama de motorizări este formată din cinci unităţi grupate astfel: trei benzină 1.4 litri de 90 -120-150 CP şi diesel Multijet 1.9 litri de 120 -150 CP.

Pe viitor, Fiat va adopta o serie de tehnologii noi dar şi sisteme aflate deja în exploatare, de o eficienţă incontestabilă. Mare parte din acestea vor debuta pe Bravo, maşina ce trebuie să lupte cu veterani de calibru precum Focus, Astra şi Golf.

În toamna anului 2009, automobilul va figura cu o transmisie cu dublu ambreiaj, dispozitiv utilizat pe scară largă de câţiva producători germani. Remarcabil este faptul că Fiat va veni cu propria versiune a acestui tip de transmisie. Cutia de viteze va folosi două discuri de ambreiaj - primul selectează rapoartele impare iar cel de al doilea rapoartele pare. Noul tip de transmisie se va numi DDC şi chiar dacă nu va fi foarte diferit de DSG, de remarcat este că sistemul va fi realizat prin eforturi proprii de inginerii torinezi de la divizia Fiat Powertrain Technologies.

Italienii anunţă şi îmbunătăţirea sistemelor de injecţie actuale, Fiat lucrând intens la o nouă generaţie de motoare common-rail, ce vor reduce consumul de carburant cu până la 20%.

Cât priveşte prezentul model pe piaţa românească el este disponibil cu o reducere de 1.400 de euro, garanţie cinci ani cu limita 500.000 de km.  

Bravo are un preţ de bază cuprins între 11.950 -17.799 euro, TVA inclus.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fiat chiar îl merită. Bravo lor.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 806 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fiat chiar îl merită. Bravo lor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei