Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2008 - Anul XIII, nr. 131 (3812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Honda Civic detronează Ford F-150 după 22 de ani

Honda a obţinut o dublă victorie pe piaţa americană. Prima se leagă de legenda locală F-150, camioneta Ford care după 22 de ani de supremaţie neîntreruptă este detronată din topul vânzărilor de luna trecută. A doua este realizată în faţa eternului său rival Toyota care se plasează pe locul secund în acelaşi clasament.

Ambele reuşite aparţin modelului Honda Civic, lider de piaţă în SUA în luna mai, graţie celor 53.299 de unităţi comercializate. Este pentru a doua oară când un constructor american este zguduit serios de concurenţa japoneză, după ce anul trecut Toyota a depăşit General Motors în topul vânzărilor globale, izbutind să urce pe locul întâi după 80 de ani de supremaţie absolută a grupului GM.

Câştigarea primului loc de către Honda Civic nu este nicidecum un lucru petrecut incidental. Preţul tot mai mare al benzinei la pompă a făcut ca maşinile cu un consum mai moderat să aibă câştig de cauză în defavoarea „gurmandelor” modele pick-up, până mai ieri foarte populare printre americani.

Camioneta Ford F-150, un adevărat simbol peste ocean, începe să piardă teren în faţa maşinilor de oraş, situaţie confirmată şi de statistica vânzărilor pe luna mai.

Tragedia pentru compania Ford este că F-150 a fost aruncat până pe locul cinci, fiind surclastă nu de unul, ci de patru modele, toate japoneze. Este un semn că pe piaţa americană segmentul utilitarelor pick-up se clatină la fel ca şi cel al modelelor SUV.

Ultima oară camionetele Ford au fost detronate de pe prima poziţie în mai 1986, când sedanul Oldsmobile Cutlass urca pe primul loc la vânzări. După centralizarea datelor preliminare furnizate de producători, Honda Civic, cu cele 53.299 de unităţi, este cea mai bine vândută maşină în luna mai în SUA. Locul secund este ocupat de Toyota Corolla cu 52.826 exemplare, urmată pe poziţia a treia de Toyota Camry - 51.291 unităţi şi locul patru de Honda Accord cu 42.778 de exemplare. Camioneta Ford F-150 este pe poziţia a cincea cu 42.973 de modele livrate în luna mai, aceasta fiind cea de şasea lună consecutivă în care înregistrează scăderea volumului de vânzări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Honda Civic detronează Ford F-150 după 22 de ani.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 557 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Honda Civic detronează Ford F-150 după 22 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei