Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 10 mar 2008 - Anul XIII, nr. 58 (3739)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   16 imagini |   ø fişiere video

Geneva

Lamborghini Gallardo LP 560-4, înger sau demon?

Lamborghini este creditată ca una din cele trei superputeri în sectorul producţiei de bolizi. Echipa din Sant'Agata Bolognese a venit să facă cunoscut celor de faţă la Geneva că ei sunt cei care definesc cel mai bine performanţa. Demonstraţia se petrece chiar sub ochii noştri şi poartă numele Gallardo LP560-4. Îmbrăcat în culoarea perfecţiunii-albul, modelul de înaltă ţinută sportivă ne aminteşte de extravagantul Reventon „automobilul de vânătoare” care a sucit minţile miliardarilor. Noul bolid Lamborghini are ceva în plus faţă de agresivitatea dobândită la naştere, un anume rafinament prelucrat în nuanţe foarte fine. Versiunea LP560-4 se distinge de modelul obişnuit Gallardo prin câteva detalii subtile, blocuri optice şi stopuri echipate cu tehnologie LED, spoiler modificat în spate şi motor vitaminizat cu o doză bună de cai putere. Propulsorul este un agregat de 5.2 litri cu 10 cilindri aşezaţi în V ce dezvoltă 560 de cai putere şi pompează spre axele maşinii 540 Nm la 6500 rpm. Dacă din punct de vedere teoretic versiunii de faţă pare să nu-i fi scăpat nimic, la partea practică situaţia este exultantă. Cu un demaraj de la 0-100 km/h în 3.7 secunde şi o viteză de vârf de 325 de kilometri pe oră, bolidul italian poate îndeplini visul oricărui maniac de viteză. Pentru a favoriza performanţa de top fără însă a creşte şi consumul, Lamborghini a silit noul model să treacă printr-o cură de slăbire. Noul Gallardo  dat jos 20 de kilograme, favorizând scăderea consumului cu 18% dar şi a emisiilor de noxe. Dotat cu un sistem de tracţiune integrală permanentă, suspensii adaptive şi cu ajutorul noului motor, Lamborghini pune bazele unui nou standard în privinţa performanţelor în categoria supercar. „Modelul LP560-4 va consolida povestea de succes a maşinii Gallardo” spune Stephan Winkelmann, preşedinteleli directorul executiv Lamborghini. „Va surclasa vechiul model în toate privinţele prin dinamica sa distinctivă şi designul ce atinge noi standarde” mai spune Winkelmann. Gallardo LP560-4 este urmaşul celui mai de succes model Lamborghini din toate timpurile. Aproximativ 7100 de exemplare Gallardo au fost produse la uzina din Italia din anul 2003 şi până în prezent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lamborghini Gallardo LP 560-4, înger sau demon?.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 1027 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lamborghini Gallardo LP 560-4, înger sau demon?0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Peperonata ţărănească 4 porţii - 50 minute 3 ardei graşi (roşu, verde, galben)3 - 4 roşii2 cepe2 căţei de usturoi4 linguri ulei de măsline2 frunze de dafin± sare, piper Spălaţi legumele şi curăţaţi-le de cotoare şi seminţe. Tăiaţi ardeii... Citeşte