Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2008 - Anul XIII, nr. 42 (3723)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   18 imagini |   ø fişiere video

Dacia Logan Pick-up a sosit

Dacia  a găsit un nou model care va duce „greutatea zile de mâine”. Logan

Pick-Up se alătură familiei de modele Logan, familie care cuprinde deja o berlină, un break şi o versiune utilitară.

Produs la uzina de la Mioveni, Logan Pick-Up a fost conceput pentru a răspunde aşteptărilor unei categorii largi de utilizatori, de la micii antreprenori şi comercianţi până la clienţii aflaţi în căutarea unui vehicul pentru escapade în timpul liber. Noul model este echipat cu motoare pe benzină sau diesel de origine Renault şi preia baza rulantă a modelului Logan MCV.

Vehicul robust şi modern, Logan Pick-Up se remarcă şi prin latura sa practică, unul dintre atributele fundamentale ale familiei Logan.

Astfel, Logan Pick-Up dispune de o benă a cărei lungime de încărcare este de 1.80 m şi a cărei sarcină utilă este de 800 kg. Cabina dispune de un spaţiu de depozitare cu volumul de 300 de litri, situat în spatele scaunelor.

âDacia Logan Pick-Up oferă un raport preţ/prestaţii imbatabil şi va fi disponibil pe piaţa din România începând din această lună la un preţ începând de la 7.250 Euro (TVA inclus).

Intervalul de timp între revizii a crescut de la 10.000 la 15.000 km pe an în cazul motorizărilor pe motorină, în timp ce în cazul motorizării pe benzină, intervalul a crescut de la 15.000 la 20.000 de km sau la un an. Logan Pick-Up preia de la modelele anterioare suspensiile înălţate, garda la sol mai ridicată, cât şi protecţia grupului motopropulsor.

Vehiculul este conceput pentru a face faţă celor mai dificile drumuri, datorită arcurilor elicoidale şi amortizoarelor verticale. În plus, şasiul este echipat, în serie, cu o bară anti-ruliu în faţă. Frânarea este asigurată de frâne cu discuri ventilate în faţă şi tamburi în spate. Versiunile prevăzute cu ABS sunt echipate cu un sistem Bosch 8.0 cu repartitor electronic de frânare EBV.

Logan Pick-Up este echipat cu un propulsor pe benzină 1,6 MPI şi o motorizare diesel 1,5 dCi, disponibilă în două variante de putere : 70 CP si 85 CP. Motorul pe benzina 1.6 MPI, afişează o putere maximă de 64 kW (90 CP) la 5 500 rot/min, un cuplu de 128 Nm la 3 000 rot/min şi afişează un consum de 8,1 l/100 km în ciclu mixt. Adevărata referinţă în materie de motorizare diesel, motorul 1.5 dCi are la bază cea mai modernă tehnologie. Este echipat cu un sistem de injecţie directă common rail de generaţia a doua, care oferă confort, supleţe în utilizare şi un consum foarte redus. În varianta de 50 kW (70 CP), motorul 1.5 dCi dispune de  un cuplu de 160 Nm la 1 700 rot/min, 85% fiind disponibil între 1 500 si 3 500 rot/min. În varianta de 63 kW (85 CP), motorul atinge un cuplu maxim de 200 Nm începând de la 1.900 rot/min, 90% fiind disponibil de la 1.500 rotaţii. Pentru a exploata cuplul motorului 1.5 dCi, rapoartele cutiei au fost alungite. Demarajele şi reprizele sunt energice, chiar şi atunci când vehiculul este încărcat. Nivelul consumului şi cel al emisiilor de CO2 sunt deosebit de reduse. Astfel, Logan Pick-Up 1.5 dCi 85 CP consuma doar 5,2 l/100 km in ciclu mixt, iar nivelul emisiilor de CO2 nu depăşeşte 137 g/km. Cu un rezevor de 50 de litri, Dacia Logan Pick-Up 1.5 litri şi 85 CP oferă o autonomie de referinţă care se apropie de 1000 km. În 2008, Logan Pick-Up va fi comercializat în România, Bulgaria şi Turcia iar începând cu 2009, modelul va fi livrat şi pe alte pieţe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacia Logan Pick-up a sosit.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 2367 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dacia Logan Pick-up a sosit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Aripioare de pui cu varză de Bruxelles 2 porţii - 40 minute 10 aripioare de pui500g varză de Bruxelles50g unt50ml ulei (pref. măsline)50g ardei gras roşu1 lămâie± sare, piper Varza se opăreşte 1-2 minute în apă clocotită cu puţină sare, apoi se... Citeşte