Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 ian 2008 - Anul XIII, nr. 7 (3688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Începe războiul limuzinelor!

Skoda are pentru prima dată posibilitatea reală de demola statutul de vedetă al limuzinelor Ford Mondeo şi Volkswagen Passat. Odată încheiate toate operaţiunile de pregătire a noului Superb, cehii aşteaptă nerăbdători data de 4 martie, ziua debutului mondial a celei de a doua generaţii. Ieri, ne-au pus la dispoziţie primul set de fotografii, ocazie cu care şi-au făcut apariţia şi câteva amănunte extrase din fişa tehnică.

Skoda a ales o paletă echilibrată de motorizări, atât economice cât şi sportive, care să răspundă nevoilor actuale ale consumatorilor. Propulsia va fi formată din 6 unităţi cu puteri cuprinse între 105 şi 280 de cai putere, linia de mijloc fiind asigurată de agregatele turbodiesel 2.0 litri de 140 şi 170 de cai putere şi motorul TSI de 1.8 litri care produce 160 CP. Versiunea de adrenalină va fi un V6 pe benzină de 3.2 litri ce generează 260 cai putere, însă se zvoneşte că Skoda vrea să introducă energicul 3.6 FSI de 280 cai putere, fără îndoială crème de la crème pentru fanii motoarelor de turaţie.

Dimensiunile crescute ale noului Superb, construit pe o platformă extinsă a actualei Octavia, sunt o garanţie în plus pentru confortul pasagerilor. Sedanul măsoară 4838 mm lungime, 1783 mm lăţime, 1461 mm înălţime şi 2761 mm ampatament. La fel de convingătoare este şi partea estetică a profilului şi secţiunilor faţă-spate ce nu mai au nimic în comun cu vechea serie. Sigură şi tehnologizată limuzina Skoda va avea un cuvânt greu de spus în segmentul D. Superb va fi asamblat în Cehia la uzina din Kvasiny şi va avea un preţ de bază estimat la 20.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Începe războiul limuzinelor!.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 624 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Începe războiul limuzinelor!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Toti baietzii au Legantza, nu , ci Logantza trimis de
(10 ian 2008, 17:21:01
Daca venea Volkswagen in Romania atunci in 1995 aveam si noi limuzine, asa avem ....Logan. Mai bine era cu nemtzii....Ce zicetzi?
2.   Ai rabdare trimis de
(10 ian 2008, 21:25:10
Volkswagen a facut o oferta buna statului roman. Dar conducerea tarii a respins-o pe motiv ca nu e generoasa. Nu stiu, nemtii nu dau spaga. Intamplarea face ca Renault au fost ultimii sositi si primii serviti. Chestia e ca daca ii perdeam pe Renault astazi ne taraiam tot in Dacia 1300. Sa multumim celor de la Renault ca ne-au scos din intunericul tehnologic. Logan nu e o masina rea, isi merita banii! Trebuie sa avem rabdare cu Renault, vor face treaba buna. Aduceti/va aminte cum arata Skoda Felicia la inceput si cum arata acum Fabia. Rabdare. Rabdare.Rabdare

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tortino 6 porţii - 60 minute 175g ciocolată amară150g unt75g zahăr6 gălbenuşuri3 albuşuri75g făină Topiţi ciocolata şi untul la foc mic. Bateţi gălbenuşurile cu zahărul, până când obţineţi o compoziţie cremoasă. Adăugaţi... Citeşte