Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 5 ian 2008 - Anul XIII, nr. 3 (3684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Automotive news

Seat intenţionează să reducă numărul angajaţilor în următorii 3 ani cu până la 9%. Planul de restructurare al companiei spaniole prevede creşterea productivităţii dar şi scoaterea la pensie a managerilor cu peste 30 de ani de activitate. Este prevăzută şi concedierea a 1.300 până la 1.600 de muncitori. Reducerea personalului angajat era prevăzută încă de anul trecut, însă sindicatul se opune unor astfel de măsuri. Noul preşedinte al grupului Volkswagen, Martin Winterkorn este de părere că pentru a câştiga terenul pierdut, trebuie regândită strategia de dezvoltare pentru Seat în următorii ani. Oficialul susţine că este necesară o restructurare a personalului, coroborată cu relansarea imaginii dar şi cu producţia de noi modele.

Americanii de la General Motors lucrează la dezvoltarea unui automobil de familie foarte ieftin, similar modelului franco-român al cărui preţ nu va depăşi 7.000 de euro (10.000 $). Sedanul, prevăzut să apară în 2010 sau 2011, va fi comercializat sub sigla Chevrolet şi este destinat pieţelor emergente din America de Sud, Europa centrală şi de Est, Rusia, India. De pe listă nu sunt excluse nici China sau Coreea de Sud. Modelul low-cost va fi creat şi asamblat fie de GM Daewoo Auto & Technology sau de divizia General Motors din Brazilia. Până în prezent, constructorii auto care şi-au anunţat intenţia de a produce un model din clasa low-cost sunt Volkswagen, Toyota, Fiat, Honda şi Hyundai.

Spyker intenţionează să achiziţioneze pachetul majoritar de acţiuni pe care fabricantul auto malaezian Proton îl deţine la producătorul de automobile sport, Lotus. Există tot mai multe semnale dar şi informaţii referitoare la posibila achiziţie a legendarului manufacturier britanic Lotus. Tranzacţia ar putea avea loc chiar anul acesta iar olandezii de la Spyker sunt favoriţi, mai ales că au oferit cel mai bun preţ pe acţiune. Subsidiara Lotus este scoasă la vânzare din cauza lipsei de resurse financiare dar şi a crizei prin care trece grupul auto Proton. De asemenea, se vehiculează că Volkswagen plănuieşte cumpărarea brand-ului Proton însă nu s-a arătat interesat şi de păstrarea mărcii Lotus în portofoliu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Automotive news.
Dezmembrări Camioane Suceava •  •  •  •  •  •  • 
 Vizualizări articol: 982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Automotive news0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Auto

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chiftele economice la cuptor 30-35 bucăţi - 65 minute 1 kg carne tocată (amestec vită, porc)2 morcovi mari4 cepe mari2 căţei de usturoi1 leg. mărar1 leg. pătrunjel6-7 felii  de pâine3 ouă ± sare, piper Amestecaţi carnea tocată cu morcovii daţi pe... Citeşte