Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 70 (8294)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” - „Dezvoltarea sistemului de management local prin implementarea unor infrastructuri inteligente la nivelul Comunei Dorna-Arini, Județul Suceava”, cod proiect C10‐I1.2‐197.

UAT Comuna Dorna-Arini anunță semnarea contractului de finanțare nr. 145110 / 21.12.2022 pentru proiectul „Dezvoltarea sistemului de management local prin implementarea unor infrastructuri inteligente la nivelul Comunei Dorna-Arini, Județul Suceava”, cod proiect C10‐I1.2‐197.

Perioada de implementarea proiectului este de 12 luni, în perioada 30.12.2022 – 30.12.2023.

Obiectivele proiectului constau în îmbunătățirea condițiilor de mobilitate urbană, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră generate de transporturi, precum și sporirea siguranței rutiere în zonele urbane, prin soluții digitale și ecologice de transport.

Scopul proiectului vizează implementarea infrastructurii TIC în Comuna Dorna-Arini, Județul Suceava.

Proiectul este gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației și finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta 10 – Fondul Local,I.1.2 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – ITS/alte infrastructuri TIC (sisteme inteligente de management urban/local), I.1.3 – Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice;

Valoarea totală a proiectului este de 1.844.880,28 lei fără TVA, la care se adaugă TVA în valoare de 350.527,25 lei.Componenta de împrumut PNRR (investiția C10-I1.2) este în valoare de 1.598.745,28lei fără TVA, la care se adaugă TVA eligibil în valoare de 303.761,60lei. Componenta asistență tehnică financiară nerambursabilă PNRR (investiția C10-I1.3) este în valoare de 246.135,00 lei fără TVA, la care se adaugă TVA eligibil în valoare de 46.765,65 lei. Cheltuielile  neeligibilenecesareimplementăriiproiectuluivorfiasiguratede UATComuna Dorna-Arini.

 

Persoană de contact: Andrei-Ștefăniță MAZĂRE – Primarul comunei

e-mail: primariadornaarini@yahoo.com

Telefon:  0758260748

*Sigla UAT

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României

„Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

 

„PNRR. Finanțat de Uniunea Europeană - Următoarea Generație UE”

https://mfe.gov.ro/pnrr/                                 https://www.facebook.com/PNRROficial/

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” - „Dezvoltarea sistemului de management local prin implementarea unor infrastructuri inteligente la nivelul Comunei Dorna-Arini, Județul Suceava”, cod proiect C10‐I1.2‐197..
 Vizualizări articol: 762 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!” - „Dezvoltarea sistemului de management local prin implementarea unor infrastructuri inteligente la nivelul Comunei Dorna-Arini, Județul Suceava”, cod proiect C10‐I1.2‐197.0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei