Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 mar 2023 - Anul XXVIII, nr. 67 (8291)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat de presă începere implementare proiect „Creșterea competitivității societății LEON SMART INVEST SRL prin achiziția de echipamente perfomante”

Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Axa prioritară 4 – Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei.

Obiectiv tematic – Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și pregătirea unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei.

Prioritatea de investiții – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare.

Obiectiv specific – Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor afectate de pandemia COVID-19.

Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive – ajutor de stat

 

S.C. LEON SMARTINVEST S.R.L., cod de identificare fiscală 38960613, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J33/343/2018, cu sediul în Str. Teilor nr. 3, Sat Prisaca Dornei, ComunaVama, Județ Suceava, România, cod poștal 727592, derulează începând cu data de 07.02.2023 proiectul cu titlul „Creșterea competitivității societății LEON SMART ÎNVEȘT SRL prin achiziția de echipamente performante”, cod smis 160291 cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020, implementat la nivel național de către Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, prin AM – POC, în calitate de Autoritate de Management.

 

Date proiect:

Perioada de implementare – 07.02.2023 – 31.12.2023

 

Valoarea totală a proiectului este de 3.454.150,66 RON, din care:

  • Valoarea totală eligibilă– 2.882.647,61 RON
  • Valoarea eligibilă nerambursabilădin FEDR – 1.811.008,65 RON
  • Valoarea eligibilă nerambursabilădin bugetul național – 350.977,06 RON
  • Valoarea cofinanțării eligibile a Beneficiarului – 720.661,90 RON
  • Valoarea neeligibilă inclusiv TVA – 571.503,05 RON
  • Finanțarea nerambursabilă – 2.161.985,71 RON

 

Obiectivul general al proiectului:

Obiectivul general al proiectului este realizarea unei investiții în retehnologizare pentru refacerea capacității de reziliență  a întreprinderii LEON SMARTINVEST S.R.L..  Obiectivele proiectului sunt în concordanță cu obiectivul specific aferent Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, Axa Prioritară 4 - Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și pregătirea unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei, Obiectiv Tematic - Promovarea reparării daunelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și pregătirea unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei, Prioritatea de investiții: Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și a consecințelor sale sociale și pregătirea unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei", respectiv Obiectiv Specific: Consolidarea poziției pe piață a IMM-urilor afectate de pandemia COVID-19, Acțiunea 4.1.1 Investiții în activități productive. Prin intermediul proiectului se propun achiziții de echipamente tehnologice necesare pentru lucrările de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale în cadrul firmei LEON SMARTINVEST S.R.L.. Investiția propusă este direct adresată refacerii capacității de reziliență a întreprinderii ca urmare a efectelor negative resimțite de către aceasta în contextul pandemiei COVID-19. Societatea a reușit să se mențină activă pe piață în cursul anilor 2020 și 2021, însă cunoaște o îngreunare a implementării planurilor interne de investiții în cadrul unei economii afectate semnificativ de pandemie. Odată cu constrângerile legislative din perioada anilor 2020-2021, LEON SMARTINVEST S.R.L. cunoaște nevoia de a-și reface și întări în același timp capacitatea de reziliență, pentru a-și asigura sustenabilitatea în perioada post-pandemică.

 

Rezultate așteptate:

  • Un număr de 6 active corporale achiziționate până la finalul perioadei de implementare.
  • Minim 20% investiție realizată care atestă caracterul verde în conformitate cu prevederile anexei nr. 1 din  Regulamentul delegat (UE) 2021/2139 al Comisiei din 4 iunie 2021 de completare a Regulamentului (UE) 2020/852 al Parlamentului European și al Consiliului prin stabilirea criteriilor tehnice de examinare pentru a determina condițiile în care o activitate economică se califică drept activitate care contribuie în mod substanțial la atenuarea schimbărilor climatice sau la adaptarea la schimbările climatice și pentru a stabili dacă activitatea economică respectivă aduce prejudicii semnificative vreunuia dintre celelalte obiective de mediu, respectiv: stivuitor  electric, mașină de curățenie, nacelă electrica- 2 buc
  • Productivitatea muncii crescută cu 15% în anul 3 de durabilitate, în contextul păstrării numărului mediu de angajați din 2020.

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Date de Contact

Bosutar Paul-Andrei

0764559145

bosutarandrei@gmail.com

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă începere implementare proiect „Creșterea competitivității societății LEON SMART INVEST SRL prin achiziția de echipamente perfomante”.
 Vizualizări articol: 497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunicat de presă începere implementare proiect „Creșterea competitivității societății LEON SMART INVEST SRL prin achiziția de echipamente perfomante”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei