Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 nov 2022 - Anul XXVII, nr. 280 (8197)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

“MODERNIZAREA, DOTAREA ȘI ECHIPAREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE A LICEULUI TEHNOLOGIC MIHAI EMINESCU, COMUNA DUMBRĂVENI, JUDEȚUL SUCEAVA”

U.A.T. COMUNADUMBRĂVENI, Județul Suceava, în calitate de BENEFICIAR,  a derulat începând cu data de 22.01.2018 până la data de 30.11.2022, proiectulMODERNIZAREA, DOTAREA ŞI ECHIPAREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE A LICEULUI TEHNOLOGIC MIHAI EMINESCU, COMUNADUMBRĂVENI, JUD. SUCEAVA”,  cod SMIS 120610, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10.Îmbunătățirea infrastructurii educaționale, Prioritate de investiții 10.1 Investițiile în educație, și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectiv Specific 10.2 Creșterea gradului de participare la învățământul profesional şi tehnic şi învățare pe tot parcursul vieții, apel dedicat învățământului profesional și tehnic și învățării pe tot parcursul vieții.

Autoritatea de Management al POR - Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Organism Intermediar al POR - Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Est.

Proiectul implementat în comunaDumbrăveni a avut un impact pozitiv asupra comunității localeprin faptul că a dus la  îmbunătățirea infrastructurii și dotării unității de  învățământ beneficiare, contribuind astfel la creșterea gradului de satisfacție a copiilor, a profesorilor și a părinților ,oferind cadrul necesar unei palete de activități diverse: de la cele de învățare permanentă, până la cele cu înaltă ținută cum ar fi organizarea de cercuri de specialitate, expoziții, concursuri de specialitate, schimburi de informații etc.

Obiectivele realizate în urma implementării proiectului:MODERNIZAREA, DOTAREA ŞI ECHIPAREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE A LICEULUI TEHNOLOGIC MIHAI EMINESCU, COMUNADUMBRĂVENI, JUD. SUCEAVA”,  sunt următoarele:

- Creşterea capacității de cuprindere în învățământul profesional şi tehnic a unui număr de 238 de elevi.

- Îmbunătățirea stării infrastructurii aferente clădirilor Corp A şi Corp C aparținând Liceului Tehnologic Mihai Eminescu, prin lucrări de refacere  a serpatei şi a învelitorii  în suprafața 1555 mp, lucrări de izolare termică a planşeului pod în suprafața de 1484 mp şi a planşeului peste subsol în suprafața de 97 mp, refacerea instalației electrice şi montarea a 350 de corpuri de iluminat economice, lucrări de refacere a instalației termice şi sanitare.

- Dotări cu echipamente şi materiale didactice adecvate procesului educațional. Utilarea cu echipamente şi materiale didactice, module de învățare şi aplicații practice, pachete de sowtware educaționale şi seturi de planşe tehnice a atelierul mecanic, a atelierul textile şi a cabinetelor de informatică şi înzestrare sălile de clasăcu table inteligente, cu mobilier şcolar corespunzător cerințelor de calitate, confort şi desing specifice actului de învățământ modern.

SURSE DE FINANȚARE A PROIECTULUI:

I. Valoarea totală a proiectului este de 2.679.079,96 lei, din care:

II. Asistență financiară nerambursabilă F.E.D.R.: 2.625.498,36 lei

III.Contribuția Comunei Dumbrăveni: 53.581,60 lei.   

Perioada de implementare a proiectului este de 59 luni.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați U.A.T: COMUNA DUMBRĂVENI, Adresa: Comuna Dumbrăveni, județul Suceava, cod poștal 727225, tel: 0230245048, fax:0230529432, e-mail: priariadumbravenisv@yahoo.com.

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului “MODERNIZAREA, DOTAREA ȘI ECHIPAREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE A LICEULUI TEHNOLOGIC MIHAI EMINESCU, COMUNA DUMBRĂVENI, JUDEȚUL SUCEAVA”.
 Vizualizări articol: 483 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
“MODERNIZAREA, DOTAREA ȘI ECHIPAREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE A LICEULUI TEHNOLOGIC MIHAI EMINESCU, COMUNA DUMBRĂVENI, JUDEȚUL SUCEAVA”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei