Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 155 (8072)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

LA LANSAREA PROIECTULUI „DEZVOLTAREA UNEI NOI ACTIVITĂŢI LA SC SABIMAT SRL”

S.C. SABIMAT  S.R.L., cu sediul în Municipiul Suceava, Str. Amurgului nr. 3, bloc 34, scara D, et.2, ap.8, cod poștal 720118, județul Suceava, derulează începând cu data de 26.05.2022 proiectul „DEZVOLTAREA UNEI NOI ACTIVITĂŢI LA SC SABIMAT SRL”, cod SMIS 130947, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management și Organismul Intermediar Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Valoarea totală a proiectului este de 1.042.944,53lei, din care asistenţa nerambursabilă este de 744.960,33lei. Contribuția FEDR la finanțarea nerambursabilă este de 633.216,28lei. Proiectul se derulează în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020 și se implementează în orașul Liteni, strada Găinărie numărul 127, Judeţ Suceava, Nr. cadastral 34933-C1, pe o durată de 49 luni, respectiv între data 13.05.2019 și data 31.05.2023.

Obiectivul general:SC SABIMAT SRL solicită finanţare pentru achiziţionarea mijloacelor fixe necesare prestării de servicii de curățare a metalelor şi produselor din metal feroase și neferoase. Realizarea investiţiei va contribui la îndeplinirea obiectivului principal al firmei de a-şi extinde activitatea prin pătrunderea pe o nouă piaţă, diferită celei pe care activează în prezent.  

Obiectivele specificeale proiectului se încadrează în obiectivul specific al axei POR 2.1. A., astfel: realizarea investiţiei va ajuta societatea să dezvolte o serie de competenţe superioare concurenţei care-i vor permite să se dezvolte, respectiv să-şi crească cifra de afaceri şi să-şi îmbunătăţească poziţia în rândul prestatorilor de servicii din domeniu.

  1.  O.1. Creşterea nivelului de dotare tehnică a societăţii prin achiziţionarea unui echipament de curățare a metalelor cu laser, destinat introducerii unei noi categorii de servicii, care va avea ca şi consecință consolidarea poziției pe piață a firmei, precum și achiziționarea unui sistem fotovoltaic pentru utilizarea surselor regenerabile de energie.
  2. O.2. Creşterea cifrei de afaceri cu minim 10% până la finalul anului doi după finalizarea implementării proiectului față de anul de referință 2018.
  3. O.3. Crearea unui loc de muncă; introducerea unei noi activităţi va genera o creştere a necesarului de forţă de muncă; ca urmare societatea va angaja personal specializat în prestarea de servicii de curățare a metalelor.
SC SABIMAT SRL
Date de contact: Dna. Dorina Bilic-Ieremie,
Tel: 0745211057 e-mail: sabimat@yahoo.com

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European  de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014 - 2020

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LA LANSAREA PROIECTULUI „DEZVOLTAREA UNEI NOI ACTIVITĂŢI LA SC SABIMAT SRL”.
 Vizualizări articol: 532 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
LA LANSAREA PROIECTULUI „DEZVOLTAREA UNEI NOI ACTIVITĂŢI LA SC SABIMAT SRL”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei