Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 iun 2022 - Anul XXVII, nr. 134 (8051)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9751 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5879 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ ÎNCEPERE PROIECT „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin dotarea corespunzătoare a unităților de învățământ preuniversitar de stat din Comuna Fântânele, județul Suceava”, cod SMIS 149229

Beneficiarul Comuna Fântânele a semnat în luna Aprilie 2022 Contractul de finanțare nr. 1342 din 06.04.2022, cu MINISTERUL INVESTIȚIILOR ȘI PROIECTELOR EUROPENE în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

 

Proiectul „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin dotarea corespunzătoare a unităților de învățământ preuniversitar de stat din Comuna Fântânele, județul Suceava”, cod SMIS 149229, are o valoare totală 1.018.643,15 lei, din care 1.018.643,15 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

 

Obiectivul general al proiectuluieste de protejare a sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de COVID-19 și de consolidare a capacității de reacție la criza de sănătate publică declanșată de răspândirea virusului SARS-CoV-2. Proiectul se încadrează la acțiunea de tip A conform ghidului solicitantului condiții specifice aferent apelului și vizează dotarea unităților/instituțiilor de învățământ de stat din cadrul Unității Administrativ Teritoriale Comuna Fântânele, Județul Suceava cu o serie de echipamente și dispozitive de igienizare/dezinfecție și de protecție, biocide și soluții necesare asigurării igienei și dezinfecției destinate asigurării condițiilor igienico-sanitare minime necesare  pentru prevenirea și diminuarea răspândirii potențiale a infecției cu virusul SARS-CoV-2, relevante pentru asigurarea unor servicii de educație sigure atât pentru elevi și familiile acestora, cât și pentru corpul profesoral și comunitate în general.

Subliniem, de asemenea, că întregul proiect contribuie la indicatorul de rezultat al POIM 2S132 prin dotarea cu echipamente de protecție care vor fi utilizate în mod direct atât pentru prevenirea infectării, cât și în tratarea infectării cu COVID-19, îmbunătățindu-se astfel capacitatea de intervenție în criză sanitară declanșată de virusul SARS-CoV-2.

 

Obiectivele specifice ale proiectului

OS 1 – Îmbunătățirea capacității de gestionare a crizei sanitare provocate de virusul SARS-CoV-2 prin dotarea corespunzătoare a unităților/instituțiilor de învățământ de stat din cadrul Unității Administrativ Teritoriale Comuna Fântânele, Județul Suceava.

OS 2 – Asigurarea unui mediu educațional sigur pentru elevi/profesori/comunitate prin dotarea corespunzătoare a unităților/instituțiilor de învățământ de stat din cadrul Unității Administrativ Teritoriale Comună Fântânele, Județul Suceava.

OS 3 – 530 de elevi din Comuna Fântânele, Județul Suceava, influențați pozitiv prin dotarea corespunzătoare a unităților/instituțiilor de învățământ cu echipamente de igienizare și dezinfecție și respectiv echipament de protecție personală adecvate crizei sanitare provocate de COVID-19 și respectiv prin creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare declanșate de virusul SARS-CoV-2.

OS 4 – 51 de angajați în instituțiile de învățământ din Comuna Fântânele, Județul Suceava influențați pozitiv/sprijiniți în livrarea unui act educațional sigur și de înaltă calitate prin dotarea corespunzătoare a unităților/instituțiilor de învățământ cu echipamente de igienizare și dezinfecție  și respectiv echipament de protecție adecvate crizei sanitare provocate de COVID-19.

 

Rezultate așteptate:

1. Achiziționarea echipamentelor, aparaturii și tuturor dispozitivelor necesare – rezultat: asigurarea dotărilor și echipamentelor necesare în contextul gestionării crizei COVID 19.

2. Management de proiect: – rezultat: asigurarea gestionării corespunzătoare a procesului de implementare a proiectului

3.Activități de informare și promovare a proiectului – rezultat: asigurarea acțiunilor obligatorii privind transparența pentru programele finanțate din fonduri europene, conform prevederilor manualului de identitate vizuală

 

Perioada de implementare a Proiectului este de 9 luni, respectiv între data 01 aprilie 2022 – 31 decembrie 2022, aceasta cuprinzând, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor

 

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020.

 

Competitivi împreună!

 

Date de Contact

COMUNĂ FÂNTÂNELE

Comună Fântânele, strada Sat Bănești, nr. 604, județul Suceava, cod poștal 727230, România

Țel.: 0745390312

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului COMUNICAT DE PRESĂ ÎNCEPERE PROIECT „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin dotarea corespunzătoare a unităților de învățământ preuniversitar de stat din Comuna Fântânele, județul Suceava”, cod SMIS 149229.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
COMUNICAT DE PRESĂ ÎNCEPERE PROIECT „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 prin dotarea corespunzătoare a unităților de învățământ preuniversitar de stat din Comuna Fântânele, județul Suceava”, cod SMIS 1492290.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei