Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 29 apr 2022 - Anul XXVII, nr. 98 (8015)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Inovarea si diversificarea activitatii firmei KROLL PLUS SRL SRL

Titlul proiectului:

Inovarea si diversificarea activitatii firmei KROLL PLUS  SRL

Numele beneficiarului

SC KROLL PLUS  S.R.L.

Cod MySMIS

130880

Numele programului

Programul Operațional Regional 2014-2020

Numele Autorității de Management

“Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice si Fondurilor Europene”

Numele Organismului Intermediar

“Agenția pentru Dezvoltare Regionala Nord Est” 

Valoarea totala a proiectului:

1.046.647,84  RON

Valoarea finanțării nerambursabile:

Perioada de derulare a proiectului:       

743.618,12 RON

13.10.2020  – 30.04.2022

 

Proiectul  „ Inovarea si diversificarea activitatii firmei KROLL PLUS  SRL”, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  a fost  implementat de către SC KROLL PLUS  S.R.L., și a a  avut ca și obiective specifice:

                   •  Introducerea de 3 produse noi ca urmare a inovării procesului de producție din cadrul firmei cu ajutorul noului flux tehnologic (coama rotunda pentru acoperis, tabla tip tigla, bordura de fronton)

                   • Îmbunătăţirea calităţii mediului înconjurător prin asigurarea creșterii gradului de recuperare și reciclare a deșeurilor, realizată printr-o colaborare cu un furnizor de colectare selectivă a deșeurilor în perioada de implementare al proiectului, și în perioada de durabilitate al proiectului

                   • Dezvoltarea resurselor umane ale microîntreprinderii prin angajarea  a 5 persoane și păstrarea locurilor de muncă existente și a celor nou create pe toată perioada de durabilitate a proiectului  și realizarea de măsuri specifice pentru egalitatea de şanse şi tratament prin angajarea de cel puțin o  persoană aparţinând unei categorii defavorizate ( nu a avut un loc de muncă stabil remunerat în ultimele 6 luni;  are vârsta cuprinsă între 15 și 24 de ani; are vârsta de peste 50 de ani, este recunoscută ca lucrător cu handicap conform legislației naționale) și păstrarea locurilor de muncă existente și a celor nou create pe toată perioada de durabilitate a proiectuluI.

Prin realizarea obiectivelor specifice de mai sus proiectul a contribuit la realizarea obiectivul general al Programului Operațional Regional 2014-2020: creșterea competitivității economice și îmbunătățirea condițiilor de viață ale comunităților locale și regionale prin sprijinirea dezvoltării mediuluide afaceri.

 

Printre principalele rezultate ale implementării proiectului „ Cresterea competitivitatii societatii SC SUNRISE SRL prin inovarea si diversificarea activitatii firmei” se numără:

1. Realizarea de 3 produse noi pâna la finalizarea implementarii

2. Îmbunataþire a calitaþii mediului prin semnarea unui contract de colaborare cu un furnizor de colectare selectiva a deseurilor înperioada de implementare al proiectului cu valabilitate cel puþin pâna la finalizarea perioadei de durabilitate al proiectului – precontract încheiat cu SC GAULOS SERV COM SRL, nr. 153 din 11.07.2019, Mun. Suceava, jud. Suceava.

3. Crearea de 5 locuri de munca nou în perioada de implementare al proiectului si asigurarea egalitaþii de sanse prin angajarea cel puþin unei persoane din categorii defavorizate în perioada de implementare al proiectului; ( nu a avut un loc de munca stabil remunerat în ultimele 6 luni; are vârsta cuprinsa între 15 si 24 de ani; are vârsta de peste 50 de ani, este recunoscuta ca lucrator cu handicap conform legislaþiei naþionale) si pastrarea locurilor de munca existente si a celor nou create pe toata perioada de durabilitate a proiectului

Această investiție are un impact pozitiv asupra regiunii Nord-Est, județul Suceava pe plan economic datorită faptului că se va extinde și dezvolta activitatea curentă pe piață; pe plan social, cel mai important beneficiu oferit de implementarea prezentului plan de investiții este crearea a 5 locuri de muncă, dintre care 1 post este atribuit persoanelor din categorii defavorizate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Inovarea si diversificarea activitatii firmei KROLL PLUS SRL SRL.
 Vizualizări articol: 441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inovarea si diversificarea activitatii firmei KROLL PLUS SRL SRL0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei