Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 31 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 75 (7992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

„EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A CLĂDIRII ‐ LICEUL TEORETIC ION LUCA DIN MUNICIPIUL VATRA DORNEI”

UAT MUNICIPIUL VATRA DORNEI din Municipiul Vatra Dornei, Str. Mihai Eminescu Nr. 17, judeţul Suceava, cod poștal 725700, a semnat în luna martie 2022 Contractul de finanțare pentru proiectul 

„EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A CLĂDIRII ‐ LICEUL TEORETIC ION LUCA DIN MUNICIPIUL VATRA DORNEI”, cod SMIS 140062, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Componenta POR/2020/3/3.1/ B/2, Axa prioritară ‐ Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, Operațiunea ‐ Creşterea eficienţei energetice în clădirile rezidențiale, clădirile publice şi sistemele de iluminat public, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri energetice mari. 

Valoarea totală a proiectului este de 4,787,182.09 lei, din care asistență financiară nerambursabilă 3,837,899.55 lei. 

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014‐2020 este Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord‐Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord – Est. 

Obiectivul general al proiectului constă în gestionarea inteligentă a energiei şi utilizarea unor surse regenerabile pentru producerea acesteia, cu implicații pozitive în creşterea eficienţei energetice a clădirii în care funcționează Liceul “Ion Luca” din Municipiul Vatra Dornei. Proiectul urmărește atingerea obiectivului prin implementarea unor măsuri specifice care presupun reabilitarea termică a clădirii, implementarea unor soluţii de scădere a consumului de combustibil convențional şi în mod implicit şi scăderea emisiilor de bioxid de carbon, realizarea unor activităţi ce ţin de implementarea conceptului de dezvoltare durabilă. 

Perioada de implementare a proiectului este de 44 de luni, respectiv între data de 01.05.2020 şi data 31.12.2023, cuprinzând şi activitățile proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare. 

Grupul țintă principal vizat este alcătuit din elevii, profesorii şi personalul nedidactic al Liceului “Ion Luca” din Municipiul Vatra Dornei care vor participa la învăţământul liceal. 

 

UAT MUNICIPIUL VATRA DORNEI din Municipiul Vatra Dornei, Str. Mihai Eminescu Nr. 17, judeţul Suceava, Telefon  0230375229; Fax: 0230375170, e‐mail:  primaria@vatra‐dornei.ro, Primar Ilie Boncheş. 

 

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014‐2020 

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A CLĂDIRII ‐ LICEUL TEORETIC ION LUCA DIN MUNICIPIUL VATRA DORNEI”.
 Vizualizări articol: 554 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„EFICIENTIZAREA ENERGETICĂ A CLĂDIRII ‐ LICEUL TEORETIC ION LUCA DIN MUNICIPIUL VATRA DORNEI”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei