Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 59 (7976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Lansarea proiectului “Creșterea siguranței pacienților în Spitalul de Boli Cronice Siret"

UAT ORAȘUL SIRETimplementează în perioada  01.05.2021 - 31.12.2022 proiectul “Creșterea siguranței pacienților în Spitalul de Boli Cronice Siret prin achiziția și montajul de sisteme de detectare, semnalizare, alarmare incendii cu acoperire totală și de detectare semnalizare și alarmare în cazul depășirii concentrației maxime admise de oxigen", cod SMIS 151622.

 

Obiectivul general

Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 în cadrul Spitalului de Boli Cronice Siret și asigurarea unui răspuns în timp util și eficient al sistemului medical public la criza COVID – 19 prin instalarea unui sistem smart integrat de securitate format din sisteme de detectare, semnalizare, alarmare incendii, cu acoperire totală, și de detectare semnalizare și alarmare cu acoperire totală în cazul depășirii concentrației maxime admise de oxigen gestionate cu ajutorul unui software dedicat.

Spitalul de Boli Cronice Siret este spital suport COVID 19 si asigură asistența medicală pentru cazurile ușoare și medii. Sistemul integrat de securitate care va fi instalat în Spitalul de Boli Cronice Siret va permite o monitorizare permanentă a concentrației admise de oxigen și detectarea și semnalizarea în timp util în cazul apariției unui incendiu. În acest mod va crește calitatea serviciilor medicale oferite, precum și securitatea pacienților și a personalului medical.

Implementarea acestui proiect va contribui la realizarea indicatorului de rezultat 2S132 ”Capacitate adecvată de ingrijire și tratament al cazurilor de infecție cu virusul SARS - CoV - 2 / de gestionare a crizei sanitare”.

 

Obiectivele specifice

1.Instalarea unei rețele de sisteme de detectare, semnalizare și alarmare incendii care va acoperi clădirea Pavilionului A din cadrul Spitalului de Boli Cronice Siret și care va fi gestionată printr-o platformă software dedicată.

Sistemul de detectare, semnalizare și alarmare incendii va acoperi întreaga clădire a Pavilionului A. Aceasta este singura clădire care în momentul de față nu dispune de un astfel de sistem. De asemenea în această clădire sunt internați pacienți COVID 19 (Spitalul de Boli Cronice Siret este spital suport COVID).

2.Instalarea unei rețele de sisteme de detectare și alarmare în cazul depășirii concentrației maxime admise de oxigen în atmosferă în vederea prevenirii de accidente care va fi gestionată cu ajutorul unei platforme software dedicate.

Aceste sisteme vor fi instalate în zonele unde se utilizează oxigen medical.

3.Instalarea unei platforme software care va gestiona rețelele de senzori pentru semnalizarea de incendii și pentru monitorizarea concentrației de oxigen, va oferi date în timp real și va alarma personalul de serviciu în cazul în care apar disfuncționalități sau accidente.

 

Bugetul total al proiectului este de 728,047.77lei, reprezentând asistență financiară integral nerambursabilă din Contribuția UE, prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare.

Informații suplimentare se pot obține de la domnul Ing. Florin Gușul, manager proiect, prin e-mail la adresa gusulprocopieflorin@gmail.comsau telefon la numărul 0230 280 901.

Proiect co-finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lansarea proiectului “Creșterea siguranței pacienților în Spitalul de Boli Cronice Siret".
 Vizualizări articol: 747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lansarea proiectului “Creșterea siguranței pacienților în Spitalul de Boli Cronice Siret"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei