Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 dec 2021 - Anul XXVI, nr. 284 (7896)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

LA LANSAREA PROIECTULUI „Achiziție utilaje pentru construcții pentru S.C. JO PROIECT LEAD S.R.L.”

SC JO PROIECT LEAD SRL anunță: Începerea activităților din cadrul proiectului „Achiziție utilaje pentru construcții pentru S.C. JO PROIECT LEAD S.R.L” – cod SMIS 140916.

Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 9 „Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban în cadrul Programului Operațional Regional (POR) 2014 - 2020”, Prioritatea de investiții 9.1 „Dezvoltare locală sub responsabilitatea comunității (DLRC)”, în baza Contractului de finanțare nr. 7184 / 13.10.2021, încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, și cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord – Est, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional la nivelul Regiunii Nord - Est.

Obiectivul general al proiectului: creșterea productivității întreprinderilor din Regiunea Nord - Est din sectorul construcțiilor, prin investiţii în echipamente înalt tehnologizate, cu asigurarea principiilor dezvoltării durabile şi a creșterii competitivităţii economiilor regionale şi naţionale. Prin obiectivul, activitățile şi rezultatele pe care le urmărește, proiectul răspunde obiectivelor Programului Operaţional Regional (POR) 2014-2020, întrucât vizează creşterea competitivităţii economice a S.C. JO PROIECT LEAD S.R.L. în scopul îmbunătățirii condiţiilor de viaţă la nivel comunitar, al sprijinirii dezvoltării mediului de afaceri, al gestionării în mod eficient a resurselor şi al valorificării potențialului de inovare şi de asimilare a progresului tehnologic.

 

Obiectivele specifice ale proiectului:

1. Obiectivul specific nr. 1 (OS1) al proiectului este creşterea productivității JO PROIECT LEAD S.R.L., prin achiziţionarea de echipamente specifice lucrărilor de realizare a construcțiilor civile şi industriale, echipamente eficiente din punct de vedere energetic şi adaptate pentru a fi operate de persoane cu dizabilităţi.

2. Obiectivul specific nr. 2 (OS2) al proiectului îl reprezintă îmbunătățirea vizibilității JO PROIECT LEAD SRL pe piaţa de realizare a construcțiilor civile şi industriale, prin implementarea a 4 acţiuni specifice de marketing, respectiv prin implementarea măsurilor de informare şi publicitate prevăzute în proiect.

 

Data începerii proiectului: 01.05.2020

Data finalizării proiectului: 31.07.2022

Locul de implementare a proiectului este în Municipiul Rădăuți, str. Frîncei, nr. 29A, județ Suceava.

Valoarea totală a proiectului este de 1.171.804,90 lei, din care 947.194,60 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.

Persoană de contact: Bota Petru - Șerban - Administrator

 

SC JO PROIECT LEAD SRL

Date de contact:  Municipiul Rădăuți, str. Frîncei nr. 29A, județ Suceava, cod poștal 725400

Telefon: 0741.118.163, e-mail: serban_bota@yahoo.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LA LANSAREA PROIECTULUI „Achiziție utilaje pentru construcții pentru S.C. JO PROIECT LEAD S.R.L.”.
 Vizualizări articol: 950 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LA LANSAREA PROIECTULUI „Achiziție utilaje pentru construcții pentru S.C. JO PROIECT LEAD S.R.L.”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Anunturi Fonduri Europene

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei