Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 aug 2021 - Anul XXVI, nr. 178 (7790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat începere proiect

S.C. MONTAJ MODULAR S.R.L., cu sediul în Municipiul Zalău, str. Avram Iancu, nr. 47, bl. N15, ap. 2, jud. Sălaj, cod poștal 450143, derulează, începând cu data de 07.07.2021,proiectul „DEZVOLTAREA ACTIVITĂŢII DE REALIZARE A LUCRĂRILOR DE PREGATIRE A TERENULUI LA MONTAJ MODULAR SRL”, cod SMIS 134493,cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională prin Regio - Programul Operațional Regional 2014-2020, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Regional 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 1.274.845,98 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 857.039,31 lei.

Proiectul se implementează în Mun. Suceava, Calea Unirii, nr. cadastral 35297, jud. Suceava, până cel târziu în data de 31.01.2022.

 

Obiectivul general este reprezentat de creșterea competitivității microîntreprinderii S.C. MONTAJ MODULAR S.R.L. cu asigurarea principiilor dezvoltării durabile şi adaptarea Ia cerințele de competitivitate prin dotarea cu echipamente specifice realizării activităţii de lucrări de pregătire a terenului. Pentru aceasta, societatea îşi propune să implementeze strategii de dezvoltare şi extindere a activităţii, de creştere a competitivităţii care să contribuie la creşterea cotei de piaţă şi a gradului de profitabilitate a societăţii, creşterea calităţii şi extinderea gamei de produse şi servicii oferite, îmbunătățirea raportului cost/preţ şi reducerea termenelor de finalizare/livrare a proiectelor către clienții săi.

Obiectivele specifice: 1.Dotarea societăţii cu echipamente specifice activităţii de lucrări de pregătire a terenului (Cod CAEN 4312); 2. Creşterea numărului mediu de angajaţi cu 5 locuri de muncă, din care 1 persoană din categorii defavorizate conform Ghidului solicitantului POR 2.1.

 

Detalii suplimentare puteţi obţine de la: 

SC MONTAJ MODULAR SRL

Nume persoană contact: BORCIU OVIDIU ANDREI

Funcţie: Administrator

Tel. 0742-005.565, E-mail: montaj.modular@gmail.com   

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat începere proiect.
 Vizualizări articol: 902 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunicat începere proiect0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei