Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 100 (7712)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

Comunicat începere proiect „EXTINDEREA CAPACITĂȚII DE PRODUCȚIE LA S.C. DEMIRUB S.R.L.”, cod SMIS 134000

S.C. DEMIRUB S.R.L., cu adresa în oraș Vicovu de Sus, Strada Gării Nr. 10-12, Localitatea Bivolărie, județul Suceava, cod poștal 727611, a semnat Contractul de finanțare nr. 6851 în data de 16.04.2021 pentru proiectul cu titlul „EXTINDEREA CAPACITATII DE PRODUCTIE LA S.C. DEMIRUB S.R.L.”, cod SMIS 134000, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1 – Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

 

Valoarea totală a proiectului este de 1.321.511,74 lei, din care asistența financiară nerambursabilă este de 942.247,69 lei.

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014 - 2020 este Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord - Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord – Est.

 

Obiectivul general al proiectului

Obiectivul general al proiectului îl constituie extinderea capacitații de producție existente a societății DEMIRUB S.R.L. care va conduce la eficientizarea fluxului tehnologic și diversificarea gamei de produse din portofoliul actual al societății și, totodată, la creșterea calității produselor oferite clienților existenți, dar și noilor clienți.

 

 Obiectivele specifice ale proiectului

1. Extinderea capacitații de producție la S.C. S.C. DEMIRUB S.R.L., prin achiziția de utilaje noi și performante care vor avea ca efect atât o reducere a timpului de execuție a produselor, creșterea calității acestora, precum și diversificarea gamei de produse.

2. Crearea de noi locuri de muncă în cadrul companiei și realizarea unui climat de lucru modern, conform normelor europene în ceea ce privește egalitatea de șanse a salariaților prin adaptarea acțiunilor și metodelor de lucru la cerințele de pe piață in care firma activează.

3. Achiziționarea unor servicii de natură a asigura implementarea proiectului în condiții de performanță și eficiență (servicii de consultanță, servicii de audit, servicii de publicitate).

 

Perioada de implementare a proiectuluieste de 39 luni, respectiv între data 01.08.2019 și data 31.10.2022, aceasta cuprinzând, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Grupul țintăeste alcătuit din persoane juridice: companii de dimensiuni mici, medii și mari, precum și private, din toata țara, companii producătoare de încălțăminte pentru copii, femei și bărbați.

Beneficiarii direcți ai proiectului și beneficiile acestora sunt: S.C DEMIRUB S.R.L., beneficiarul direct al proiectului; resursele umane angajate ca urmare a investiției - în urma realizării acestui proiect se vor crea 5 noi locuri de muncă de care vor beneficia în mod direct localnicii din zonă;  clienții companiei S.C DEMIRUB S.R.L., care vor beneficia de o gamă diversificată de produse.

Beneficiarii indirecți și beneficiile acestora, ca urmare a realizării investiției, sunt: firmele producătoare de încălțăminte din orașul Vicovu de Sus care vor beneficia de dezvoltarea economică a zonei; furnizorii de materii primei ai societății; furnizorii de echipamente și utilaje necesare implementării proiectului, cât și prestatorii de servicii necesare bunei implementări a proiectului.

S.C. DEMIRUB S.R.L.
Date de contact beneficiar

S.C. DEMIRUB S.R.L., telefon 0746605719, E-mail: office@demirub.ro, Administrator: ILIUT RUBEN DIMITRIE

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat începere proiect „EXTINDEREA CAPACITĂȚII DE PRODUCȚIE LA S.C. DEMIRUB S.R.L.”, cod SMIS 134000.
 Vizualizări articol: 832 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comunicat începere proiect „EXTINDEREA CAPACITĂȚII DE PRODUCȚIE LA S.C. DEMIRUB S.R.L.”, cod SMIS 1340000.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei