Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 82 (7694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

LANSARE PROIECT: CONSTRUCȚIA ȘI ECHIPAREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE A UNUI CORP DE CLĂDIRE NOU AL LICEULUI TEHNOLOGIC VASILE DEAC DIN VATRA DORNEI, JUDEȚ SUCEAVA COD SMIS 122815

UAT Municipiul Vatra Dornei implementează proiectul “CONSTRUCȚIA ȘI ECHIPAREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE A UNUI CORP DE CLĂDIRE NOU AL LICEULUI TEHNOLOGIC VASILE DEAC DIN VATRA DORNEI, JUDEȚ SUCEAVA. Proiectul este finanțat în cadrul Programul Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 10 Îmbunătățirea infrastructurii educaționale. Prioritatea de investitii 10.1 Investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională pentru dobandirea de competențe și  învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea  infrastructurilor de educație și formare. Obiectiv specific 10.2 Creșterea gradului de participare la învățămantul profesional și tehnic și învățare pe tot parcursul vieții. AutoritateadeManagementaProgramuluiOperaționalRegional2014-2020esteMinisterulDezvoltăriiLucrărilor Publice și Administrației,iarOrganismulIntermediarresponsabilcuimplementareaacestuiprogramînRegiuneadeDezvoltareNord-Est esteAgenția pentruDezvoltareRegională Nord-Est.

Contractul de finanțare nerambursabilă nr. 6566 a fost semnat în data de 09.02.2021. Data de finalizare a proiectului este 31 Mai 2022.

                       

Valoarea totală a proiectului este de 4.519.178,65 lei.

Valoare neeligibilă: 0 lei.

Valoare eligibilă: 4.519.178,65  lei din care:

- Valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR – 3.841.301,86 lei(85%)
- Valorea eligibilă nerambursabilă din Bugetul Național – 587.493,22 lei(13%)
- Cofinanțarea eligibilă a Beneficiarului – 90.383,57 lei (2%)

                

Proiectul propus spre finanțare are 2 componente de investiții majore:

  1. Componenta de investiții de C+M la clădirea nouă a liceului.
  2. Componenta de dotări cu echipamente, materiale didactice și mobilier școlar adecvate obiectivului specific.

Se dorește utilarea cu echipamente și materiale didactice, module de învățare și aplicații practice, pachete de software educaționale și seturi de planșe tehnice a atelierului mecanic, a atelierului textile și a cabinetelor de informatică și înzestrarea sălilor de clasă cu mobilier școlar corespunzător cerințelor de calitate, confort și design specifice actului de învățământ modern.

Obiectivul generalal proiectului îl reprezintă investițiile în educație și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare.

Obiectivul specific al proiectului îl reprezintă creșterea gradului de participare la învățământul profesional și tehnic și învățare pe tot parcursul vieții.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LANSARE PROIECT: CONSTRUCȚIA ȘI ECHIPAREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE A UNUI CORP DE CLĂDIRE NOU AL LICEULUI TEHNOLOGIC VASILE DEAC DIN VATRA DORNEI, JUDEȚ SUCEAVA COD SMIS 122815.
 Vizualizări articol: 733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LANSARE PROIECT: CONSTRUCȚIA ȘI ECHIPAREA INFRASTRUCTURII EDUCAȚIONALE A UNUI CORP DE CLĂDIRE NOU AL LICEULUI TEHNOLOGIC VASILE DEAC DIN VATRA DORNEI, JUDEȚ SUCEAVA COD SMIS 1228150.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei