Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 23 iun 2020 - Anul XXV, nr. 145 (7450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESĂ

CONSTRUIRE PENSIUNE COD SMIS 108034

S.C. AGRODIM CHIRIAC S.R.L., din Sat Bălcăuţi, Bl. 2, Sc. A, Ap. 1, parter, Comuna Bălcăuţi, jud. Suceava, cod poștal 727025, jud. Suceava, România, a semnat ÎN DATA DE 23.10.2017 Contractul de finanțare nr. 622 pentru proiectul „CONSTRUIRE PENSIUNE”, Cod SMIS: 108034, proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020, Axa prioritară 2 - Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii, Prioritate de investiţii 2.1 - Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

Valoarea totală a proiectului este 1.536.346,15 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă din FEDR de 735.607,94 lei și valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național de 129.813,17 lei.

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 este Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administraţiei, iar Organismul Intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est este Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

 

Obiectivul general al proiectului a fost acela de dezvoltare a activităților turistice care să contribuie la creșterea numărului de locuri de muncă şi a veniturilor alternative, precum şi la creșterea atractivității spațiului urban din orașul Siret, prin construirea, amenajarea și utilarea unei pensiunii de inspirație tradițională bucovineană.

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Realizarea unei construcții cu 6 camere de cazare, fiecare având baie proprie, care să asigure buna desfășurare a activității de cazare, utilarea unității cu dotările corespunzătoare standardului de calitate de 4 margarete și dotarea cu utilitățile necesare pentru asigurarea confortului clienților.

2. Achiziționarea unor servicii de natură a garanta implementarea proiectului în condiții de performanță: servicii de proiectare, servicii de consultanță la elaborarea cererii de finanțare și a planului de afaceri, servicii de consultanță în domeniul managementului execuţiei investiţiei și administrarea contractului de execuţie, servicii asistență tehnică dirigenție de șantier, servicii de audit financiar extern, servicii de publicitate și informare aferente proiectului.

3. Creșterea numărului mediu de salariați ca urmare a realizării investiției și menținerea acestei creșteri pe întreaga perioadă de monitorizare a proiectului (3 ani după efectuarea plății finale în cadrul proiectului) cu un număr de 5 persoane.

Perioada de implementare a proiectului a fost de 46 de luni, respectiv între data 26.09.2016 și data 30.06.2020, cuprinzând și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare.

S.C. AGRODIM CHIRIAC S.R.Lanunță finalizarea activităților proiectului„CONSTRUIRE PENSIUNE”, Cod SMIS 108034,  derulat începând cu data de 23.10.2017 în orașul Siret, strada Rogojeștilor nr. 19, județul Suceava, România în baza Contractul de finanțare nr. 622 din 23.10.2017.

 

Rezultatele proiectului sunt urmtoarele:

1. În urma implementării proiectului „CONSTRUIRE PENSIUNE” a rezultat o pensiune la standardul de 4 margarete, cu 6 camere de cazare, care va oferi servicii prompte, profesionale, de calitate, pentru clienții săi.

2. Au fost încheiate opt contracte de servicii cu rolul de a asigura ca obiectivul general al proiectului sa fie atins fără probleme, cu respectarea reglementarilor programului de finanțare.

3. Angajarea unui număr de 5 persoane.

 

S.C. AGRODIM CHIRIAC S.R.L.

Date de contact:
Telefon: 0742137605
Persoana de contact: Chiriac Gheorghe, Administrator
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CONSTRUIRE PENSIUNE COD SMIS 108034.
 Vizualizări articol: 933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CONSTRUIRE PENSIUNE COD SMIS 1080340.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei