Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 apr 2020 - Anul XXV, nr. 84 (7389)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

COMUNICAT DE PRESA

LA FINALIZAREA PROIECTULUI ”Extinderea și modernizarea cabinetului de oftalmologie SC PRAXIOPTIC SRL”

SC PRAXIOPTIC SRL, cu sediul în str. Volovățului, nr. 29, Municipiul Rădăuți, jud. Suceava, a finalizat proiectul ”Extinderea și modernizarea cabinetului de oftalmologie SC PRAXIOPTIC SRL”, cod SMIS 110555, cofinanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR),în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și Organismul Intermediar Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Valoarea totală a proiectului este de 4.546.179,61 lei, din care asistenţa nerambursabilă este de 2.718.819,30 lei. Contribuția FEDR la finanțarea nerambursabilă este de 2.310.996,42 lei. Proiectul s-a derulat în cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020 și s-a implementat în Rădăuți,  str. Volovăţului, nr. 29, jud. Suceava, pe o durată de 45 luni, respectiv între data 10.08.2016 și data finalizării 30.04.2020.

Obiectivul generalal proiectului este de a achiziționa echipamente noi, inovative și performante, în vederea extinderii și modernizării cabinetului de oftalmologie. Realizarea investiției oferă posibilitatea de a deservi un număr mai mare de clienți și de a le oferi acestora o gamă extinsă de servicii la cele mai înalte standarde de calitate, contribuind în acest fel la îndeplinirea obiectivului său principal, respectiv de a-și consolida poziția pe piață și de a se mențineprintre primii 3 furnizori de servicii medicale de oftalmologie din zonă. Astfel, prin creșterea gradului de competitivitate al societății (în special ca urmare a integrării în activitatea curentă a firmei de elemente inovative, specifice progresului tehnologic), aceasta va participa la dezvoltarea infrastructurii medicale private și implicit la realizarea obiectivului general al POR 2014-2020.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Extinderea și modernizarea cabinetului de oftalmologie prin dotarea acestuia cu echipamente medicale noi și moderne; achiziția de aparatură medicală nouă va contribui la eficientizarea procesului de diagnosticare și tratare a diferitelor afecțiuni oftalmologice și implicit la îmbunătățirea semnificativă a actului medical și a calității serviciilor medicale prestate.
  2. Creșterea cifrei de afaceri cu cel puțin 10% în primii ani după finalizarea proiectului, în special ca urmare a introducerii unor categorii noi de servicii, respectiv servicii de chirurgie oftalmologică, sporirea volumului de activitate va contribui la consolidarea poziției pe piață a societății.
  3. Crearea de noi locuri de muncă: prin implementarea proiectului vor fi create 2 noi locuri de muncă, astfel societatea va contribui și la dezvoltarea socio-economică a  zonei.

Implementarea proiectului are ca principal rezultat creşterea capacităţii de prestare a serviciilor medicale de oftalmologie, cât şi creşterea calităţii acestor servicii.

Impactul investiţiei la nivelul localităţii constă în creşterea calităţii serviciilor medicale, cât şi crearea de locuri de muncă noi.

“Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”

SC PRAXIOPTIC SRL
Date de contact: Dl. Alin Biesiadovschi,
Tel: 0744/124518
e-mail: praxioptic@gmail.com

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului LA FINALIZAREA PROIECTULUI ”Extinderea și modernizarea cabinetului de oftalmologie SC PRAXIOPTIC SRL”.
 Vizualizări articol: 1050 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LA FINALIZAREA PROIECTULUI ”Extinderea și modernizarea cabinetului de oftalmologie SC PRAXIOPTIC SRL”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei