Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 50 (7662)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O nouă escrocherie. În schimbul unei sume, primești un document care atestă apartenenţa la o familie nobiliară

Reprezentanţii Muzeului Naţional de Istorie îi informează pe cetăţeni despre situaţia creată, astfel încât aceştia să nu devină victimele escrocilor, conform dcnews.ro. Aceştia se recomandă ca fiind angajaţii unei instituţii din subordinea muzeului şi, contra unei sume de bani, le promit celor interesaţi documente care să îi ajute să devină membrii unei familii nobiliare şi să aibă dreptul la moşteniri.

„Muzeul Naţional de Istorie a României avertizează cu privire la o tentativă de înşelătorie făcută în numele instituţiei. Ne-a fost semnalată existenţa unei scrisori cu conţinut îndoielnic, în care, o persoană ce pretinde a fi angajată a unei aşa-zise instituţii subordonate muzeului – Arhivele Naţionale ale Nobilimii Româneşti – promite destinatarului, contra unei sume de bani, înlesnirea obţinerii unor documente care atestă apartenenţa la o familie nobiliară şi dreptul de a revendica o moştenire”, au explicat reprezentanţii Muzeului de Istorie.

Reprezentanţii instituţiei mai spun că Muzeul Naţional de Istorie a României nu are nicio legătură cu această persoană, nu are în componenţă sau în subordine o asemenea entitate şi nu încurajează astfel de practici. De aceea, cetăţenii care primesc astfel de scrisori sunt îndemnaţi să se adreseze poliţiştilor, precizează BizBrașov.

Citește mai mult pe dcnews

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O nouă escrocherie. În schimbul unei sume, primești un document care atestă apartenenţa la o familie nobiliară.
 Vizualizări articol: 1649 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O nouă escrocherie. În schimbul unei sume, primești un document care atestă apartenenţa la o familie nobiliară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prăjitură împăturită cu morcov și magiun Este ușor de făcut, este gustoasă și puteți alege între aspectul rustic al plăcintei împăturite și cel elegant al prăjiturelelor cu foi. O putem folosi și în afara perioadelor de post, pentru că are un gust bogat și nimic nu va... Citeşte