Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 dec 2020 - Anul XXV, nr. 295 (7600)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

11 trucuri gratuite pentru a vă face să arătați instantaneu mai cool

Ne petrecem mult timp analizând și decodând talentul pentru modă al oamenilor cool. Nu există un singur lucru care să poată crea această senzație de „cool”. În schimb, cel mai adesea, atitudinea, comportamentul, istoria și modul în care se mențin pot fi cea mai apropiată definiție a cuvântului.

Mai mult, a fi cool nu depinde de articolele statement, de brandurile de cult sau de ținutele obligatorii. Nu este vorba de a vă lăuda prin sume abundente de bani cheltuite pe haine și accesorii sau de a avea o garderobă care se învârte în fiecare sezon, ca un ceasornic. În schimb, este vorba despre găsirea stilului personal. Cu toate acestea, există anumite trucuri de modă care pot vă duce în direcția corectă, dacă acesta este scopul dvs.

Există câteva actualizări și idei mici, dar de impact, pe care le puteți aplica garderobei dvs. existente, pentru a vă simți puțin mai cool în orice zi. Nu sunt necesare cheltuieli majore. De la o pereche simplă de pantofi la o împăturire inteligentă, continuați să citiți pentru a vedea trucurile de stil care nu vă vor da greș niciodată.

 

Purtați încălțăminte plată în loc de tocuri

Indiferent dacă alegeți balerini, papuci sau adidași, o alegere mai casual de pantofi oferă întotdeauna un anumit „je ne sais quoi” oricărei ținute, mai ales celor care se simt prea îmbrăcați sau aranjați.

 

Păstrați lucrurile ultra, ultra simple

Elementele clasice, de bază, nu trebuie trecute cu vederea nici singure, nici ca opțiune de a fi purtate împreună. Nu am văzut niciodată pe cineva să arate rău într-un trench, o pereche de pantaloni sau blugi negri și un tricoul alb, simplu. Sau o rochie simplă neagră. Sau un costum uni bej. Fiecare garderobă ar trebui să aibă aceste elemente de bază.

 

Purtați ceva supradimensionat, intenționat

În loc să vedeți hainele supradimensionate ca pe o ocazie de a vă ascunde sau de a acoperi ceva, începeți să le vedeți ca o declarație de modă. Confortabil și coolun hanorac Nike supradimensionat poate fi extrem de stylish, alături de o pereche de cizme peste genunchi.

 

Purtați ochelari de soare, peste tot

Nu zicem să îi purtați în întuneric sau la metrou, dar există, fără îndoială, ceva în ceea ce privește ochelarii de soare care vă fac să vă simțiți mai degrabă ca un superstar - chiar dacă afară este înnorat și plictisitor.

 

Purtați-vă bijuteriile peste haine

Purtatul bijuteriilor simple din aur sau argint peste tricotaje vă face să arătați mai cool și mai bogat. Alegeți modele simple de tricotaje, cu sau fără mâneci, pentru o ținută casual cool.

 

Mergeți pe tonuri, de preferat neutre

Orice ton neutru - bleumarin, gri, alb, crem, negru, cafeniu și așa mai departe - arată întotdeauna fără efort, atunci când este purtat din cap până în picioare. Trebuie să aveți undeva în dulap cel puțin două piese care se pot completa reciproc, chiar dacă nu sunt exact aceeași nuanță identică, nu?

 

Țineți minte că piesele clasice de bijuterie vor arăta mereu bine

De la inele metalice groase până la cercei de aur simpli, indiferent de ce ar putea fi la modă în acel moment, aceste modele simple de bijuterii se remarcă întotdeauna. Combinați argintul cu aurul pentru un look cât se poate de modern.

 

Adăugați ruj roșu

Nu ar trebui să păstrați rujul roșu doar pentru nopțile în oraș sau doar pentru întâlnirile de afaceri - poate fi accesoriul perfect pentru orice ținută, în orice zi. Găsiți-vă nuanța perfectă de roșu, care se potrivească cu subtonul pielii și purtați-o în fiecare zi.

 

Încercați un demi-tuck

Toată lumea a început să facă acest demi-tuck sau „tuck francez” cu cămăși, tricouri și jerseuri în urmă cu aproximativ un deceniu, dar încă arată bine, dintr-un singur motiv: este cât se poate de cool.

 

Purtați un articol de seară, în timpul zilei

De la rochii de petrecere strălucitoare, la fuste mătăsoase sau tocuri fanteziste, există ceva cool și destul de fabulos în ceea ce privește purtarea ținutelor de noapte, în timpul zilei.

 

Împăturiți-vă pantalonii în cizme

Este unul dintre cele mai vechi trucuri de modă și nu este atât de terifiant pe cât ați crede. Deosebit de potrivit pentru zilele ploioase, este un truc care se va potrivit cu siguranță tuturor tipurilor de pantaloni, de la cei skinny, la cei pană, dacă alegeți modelul potrivit de cizme.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 11 trucuri gratuite pentru a vă face să arătați instantaneu mai cool.
 Vizualizări articol: 1543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
11 trucuri gratuite pentru a vă face să arătați instantaneu mai cool5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei