Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 217 (7218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Botoșani: Un polițist care fura din țigările confiscate, pe care le păzea, trimis în judecată

Un polițist cu atribuții de gestionar în cadrul IPJ Botoșani a fost trimis în judecată după ce ar fi furat peste 2.000 de pachete de țigări care constituiau probe în diferite dosare aflate în lucru, informează Mediafax. El este acuzat de delapidare și contrabandă.

Potrivit unui comunicat al DGA, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani au dispus trimiterea în judecată a unui agent de poliție în cadrul IPJ Botoșani, inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare şi contrabandă în formă asimilată.

Acesta este acuzat că a furat cel puțin 2.000 de pachete de țigări, care constituiau probe în anumite dosare, aflate în gestiunea sa.

„În fapt, inculpatul, în perioada 2017 – 2018 (la intervale de una – două zile, fără a putea fi stabilit cu exactitate numărul actelor materiale), în calitate de polițist, având funcţia de agent tehnician criminalist în cadrul IPJ Botoşani, cu atribuţii de gestionar, și-a însușit și folosit, în interes personal, mai multe mijloace de probă aflate în gestiunea sa, respectiv 1.500 de pachete de țigări care făceau obiectul unui dosar penal aflat în lucru la structura de investigare a infracțiunilor de criminalitate economică, precum și alte 519 pachete de țigări de diferite mărci, ce făceau obiectul unui alt dosar penal aflat în lucru la structura de poliție rutieră, fapte ce echivalează, în același timp cu deținerea acestor bunuri, care trebuiau plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din fapte de contrabandă cu țigarete”, se arată în comunicat.

Potrivit ofițerilor DGA, valoarea totală a prejudiciului cauzat bugetului de stat depășește 23.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Botoșani: Un polițist care fura din țigările confiscate, pe care le păzea, trimis în judecată.
 Vizualizări articol: 1863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Botoșani: Un polițist care fura din țigările confiscate, pe care le păzea, trimis în judecată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei