Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 194 (7195)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Școala pariorului sportiv

Este bine știut faptul că termenul de “școală”, cu tot ceea ce presupune el, nu este foarte popular, mai ales în rândul copiilor și adolescenților.

Însă, e la fel de adevărat că succesul mai tuturor activităților pe care le întreprindem de-a lungul vieții depinde, în mare măsură, de cât de prieteni am fost cu școala.

Acest lucru este valabil în toate fațetele vieții noastre, deci și în domeniul pariurilor sportive.

Da, este imposibil să negăm existența acestui fenomen în viața multora dintre noi, iar gestionarea sa este uneori foarte dificilă.

Pariurile sportive trebuie privite ca o pasiune plăcută și profitabilă, nu ca un mod de viață stresant și uneori, chiar falimentar.  Dar pentru a reuși acest lucru este nevoie de educație, de o adevărată școală a pariorilor.

Asta și-au propus să facă oamenii de la Legalbet.ro, obiectivul lor principal este să contribuie din plin, cu toată experiența acumulată de-a lungul anilor, la educarea pariorilor.

Nu este vorba aici despre o școală clasică, cu reguli împovorătoare. Jucătorii vor fi implicați într-un proces interactiv, bazat pe întrebări, răspunsuri și exemple concrete, din care pariorii să poată învăța, în mod practic, despre modul responsabil și disciplinat în care trebuie abordate pariurile sportive.

Pariorii vor găsi pe site articole izvorâte din experiența de mulți ani a tipsterilor, despre managementul inteligent al banilor, despre strategii individualizate de pariere, despre felul în care trebuie să analizeze, în mod profesionist, un meci, despre criteriile de alegere a casei de pariuri potrivite profilului de joc al fiecăruia.

Pariorii ce dețin cunoștințe solide despre un sport anume, care îl practică și îl urmăresc cu dedicare au prilejul de a folosi expertiza profesioniștilor de la Legalbet.ro pentru a căpăta încredere că această  pasiune poate deveni profitabilă pe termen lung.

Secțiunea “centrul de pariere” oferă zilnic, fără vreo pauză, date complete, din surse verificate, despre principalele evenimente sportive interne și internaționale pe care se pot plasa pariuri sportive.

În acest fel, pariorii au la îndemână o resursă excelentă de informare, ce le ușurează din plin activitatea de analiză a meciurilor susceptibile să apară pe biletele lor de joc.

O altă unealtă extrem de utilă, ghidul pariorului sportiv, îmbină într-un mod ideal noțiunile teoretice cu experiența practică personală, într-un melanj atrăgător, pe înțelesul tuturor.  Ghidul este o resursă indispensabilă pentru a îi ajuta pe pariori să acumuleze experiență și să își asume decizii.

Educația este extrem de importantă în activitatea parioristică, este vitală chiar. De aceea, cei de la Legalbet.ro sunt alături de jucători la școala pariorilor, pentru a-i ghida, într-o evoluție firească, în acest domeniu ce necesită multă disciplină și responsabilitate.

***

Legalbet.ro (site licenţiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) încurajează parierea responsabilă. Promovăm parierea ca pe o activitate pur recreativă şi nu ca pe o sursă de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Școala pariorului sportiv.
 Vizualizări articol: 1693 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Școala pariorului sportiv5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei