Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 181 (7182)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Botoșani: Un sucevean și-a dat foc în plină stradă și a murit. Focul, stins de trecători

Un bărbat de 51 de ani a murit, ieri, la spitalul din Botoșani, după ce și-a dat foc pe o stradă din oraș, după o ceartă cu iubita, informează MEDIAFAX. Flăcările care i-au cuprins trupul au fost stinse de câțiva șoferi care trecereau prin zonă.

Polițiștii din Botoșani au declanșat o anchetă pentru ucidere din culpă după ce un bărbat de 51 de ani din Suceava și-a dat foc și a murit, ieri, la spitalul din Botoșani.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Botoșani, după ce bărbatul de 51 de ani s-a certat cu concubina și a amenințat că își dă foc.

Bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, nu era la prima amenințare de acest fel. Supărat după cearta cu iubita, suceveanul și-a turnat benzină pe haine și și-a dat foc în plină stradă.

Flăcările care i-au cuprins trupul au fost stinse de câțiva șoferi care trecereau prin zonă și care au intervenit pentru a-i acorda bărbatului primul ajutor.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital însă a suferit arsuri grave, pe mai bine de 70% din suprafața corporală, și a murit la puțin timp după ce a ajuns la spital.

„Este vorba de un bărbat de 51 de ani din Suceava care a decedat după ce și-a turnat pe haine o substanță inflamabilă și s-a autoincendiat. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și se așteaptă rezultatele necropsiei, însă nu există suspiciuni cu privire la deces”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Botoșani, Maria Carp.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Botoșani: Un sucevean și-a dat foc în plină stradă și a murit. Focul, stins de trecători.
 Vizualizări articol: 3652 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Botoșani: Un sucevean și-a dat foc în plină stradă și a murit. Focul, stins de trecători0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei