Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 166 (7167)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apariții spectaculoase cu rochiile elegante DyFashion sau cum sa arati ca VIP-urile

Fiecare femeie merită să strălucească cel puțin odată în viață, iar evenimentele speciale ce impun eleganță sunt un pretext favorabil. O rochie de seară influențează evenimentul festiv la care ești invitată. Este o piesă de rezistență, deoarece determină modelul pantofilor, accesoriilor și a coafurii. Toate acestea sunt învăluite de aura specială redată de ritmul petrecerii.

La fel ca pentru alegerea oricărui tip de ținută, criteriile ce stau la baza achiziționării unei rochii elegante trebuie să se bazeze în special pe confort și evidențierea formelor într-un mod optim. Trendurile și stilurile pot fi adaptate ulterior. Un punct de reper pentru doritoare este e-shop-ul DyFashion ce a fost construit din pasiune pentru aceste articole feminine, rochiile.

O rochie potrivită unei siluete şi care pune în valoare atuurile fizice primește mai multe aprecieri decât în cazul în care sunt urmate tendințele, fără a adapta stilul şi croiul la preferinţe personale. Indicată este alegerea unei rochii care transmite fracțiuni din personalitate și care creează confortul naturaleții.

Un retailer care a început cu pași mărunți, DyFashion captează atenția publicului feminin larg prin inovațiile săptămânale în ceea ce privește modele diverse de rochii și nu numai.

 

Dezvăluirea calităților siluetei – alegerea potrivită a croiului și a lungimii rochiei

Un outfit elegant este prin definiție unul pretențios, astfel orice imperfecțiune este remarcată cu ușurință. Stilul croiului este primul vizat când vine vorba despre detalii ce completează stilul personal. Este destul de simplu a cădea în capcana unei ținute inadecvate, în special în cazul modelelor ready to wear, fără o gamă variată de mărimi și care nu se pretează pe mai multe forme şi  fizionomii.

Acest lucru este vizat de către cei de la DyFashion, prin prezentările efectuate cu modele alese special pentru a face căutările intuitive. Mai mult decât atât, fiecare articol vestimentar are în descriere un tabel de mărimi, valori ce se pot calcula de acasă. Achiziționarea rochiilor elegante din domeniul online a cunoscut păreri împărțite de-a lungul evoluției acestei nișe, dar articolele vestimentare de pe DyFashion.ro și-au păstrat renumele în calitate.

 

Rochia lungă

Pentru evenimentele desfășurate la îngânarea zilei cu noaptea, rochiile lungi sunt o alegere clasică. Cert este că opțiunile de acest gen nu dezamăgesc. Un sfat strecurat din domeniul gossip este că rochiile lungi se poartă cu sandale. Alegerea tocului potrivit în funcție de statură creează o imagine de invidiat de fiecare dată.

Stilul elegant este dominat de astfel de rochii ce alungesc silueta și conduce privirile în special în partea superioară, unde privirea poate fi surprinsă de strălucirea accesoriilor sau a imprimeurilor din dantelă, paiete sau flori.

 

Rochia mini

Atuul redat de rochiile mini este evident redat de dezvăluirea picioarelor și pantofilor. Este important ca rochia să nu fie prea scurtă, vizând astfel aspectul de a sta la masă o parte din timp. În acest mod, rochia iese din sfera eleganței și se pretează mai mult pentru ieșirile în club.

Pentru a completa ținuta în dresscode-ul eleganței, tocurile nu trebuie să fie supradimensionate, mai ales pentru minionele cu o siluetă subțire.

 

Rochiile midi

Aceste modele reprezintă poate echilibrul între extremele prezentate anterior. Direcțiile ce fac referire la croi se pot împărți în două variante – una mulată pe corp, iar a doua cu fustă bogată și accentuarea bustului.  Aceste modele cer de la sine o pereche de pantofi deschiși la culoare, care vor avea drept scop principal alungirea piciorului.

 

Rochiile tip princess

Este unul versatil, fiind potrivit pentru orice tip de siluetă. Acestea au îndeosebi mult volum în partea inferioară, stil ce este pus în valoare mai cu seamă în timpul pașilor de dans. Materialul poate fi din tulle, dar nu este obligatoriu. Avantajul principal este că pot fi adaptate ușor în ciuda aparențelor. Mai mult decât atât, se regăsesc pe DyFashion.ro în variante lungi sau midi.

 

Rochiile de tip sirenă

Este un stil pretențios ce atrage o siluetă perfectă de acest tip. Micile imperfecțiuni de tipul taliei nedefinite nu au ce căuta într-o asemenea vestimentație. Totuși, acest croi este ideal pentru a accentua formele feminine. Este cu siguranță o rochie demnă de luminile reflectoarelor şi de covorul roşu. Atenția trebuie să fie totuși orientată spre calitățile siluetei, în special deoarece statura se poate ajusta printr-un toc potrivit.

Modelele de rochii elegante de pe DyFashion pot fi o sursă de inspirație, regăsite în catalogul diversificat pe DyFashion.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apariții spectaculoase cu rochiile elegante DyFashion sau cum sa arati ca VIP-urile.
 Vizualizări articol: 1420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Apariții spectaculoase cu rochiile elegante DyFashion sau cum sa arati ca VIP-urile3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei