Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 148 (7149)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reparațiile telefoanelor - o soluție optimă de la Glassgsm

Importanța deținerii unui smartphone nu mai este un subiect incert. Marii producători cum sunt Apple și Samsung se întrec în adoptarea specificațiilor inovative pentru fiecare model ce urmează a fi lansat.

Din acest motiv, cererile se află în echilibru cu ofertele de pe piață. Persoanele achiziționează smartphone-uri care de cele mai multe ori fac parte din categoria Apple sau Samsung. Diferitele modele ale acestora se regăsesc în posesia pasionaților de tehnologie, dar odată cu această pasiune intervine și grija față de aceste dispozitive, eventual alegerea unui service pentru reparațiile aferente.

Specialiștii în reparații telefoane au sesizat probleme frecvente pentru care un smartphone ajunge în service. Acestea implică adesea defecțiuni ale sistemului de operare și al acumulatorului.

Probleme mai apar și în funcționarea touch screen-ului, microfonului sau difuzorului. În unul din câteva cazuri aceste aspecte sunt cauzate de neatenție și necesită doar curățare, însă în măsura nivelului de deterioare aceste piese se pot schimba.

O soluție optimă pentru suceveni este reprezentată de service-ul specializat în reparațiile telefoanelor mobile și anume Glassgsm.

Piesele de schimb se regăsesc la aceeași sursă, anume în stocul acestui service gsm. Printre articolele pretențioase de schimbat se poate aminti placa de bază a unui telefon. Astfel, cei de la Glassgsm dispun de piese în acest sens pentru o gamă variată de modele aflate sub brandul Samsung sau Apple.

De ce este nevoie de îndemânarea unui specialist în reparațiile telefoanelor?

După vorba tot românul este priceput, modelele vechi de telefoane permiteau reparațiile prin demontarea ușoară a carcasei și a pieselor interioare. Stilurile noi de producere a telefoanelor au evoluat odată cu creșterea specificațiilor și a modului de utilizare.

Astfel, începând cu design-ul, acestea sunt compacte, sistemul de încadrare a ecranului în corpul dispozitivului se efectuează la temperaturi ridicate, iar brand-ul Samsung este recunoscut și pentru modelul Edge cu ecran curbat. Acest lucru este datorat implementării tehnologiei ce face aceste gadgeturi să fie rezistente la apă.

Gradul de a fi compact și vidarea reprezintă două puncte de bază pentru funcționarea acestei specificații. Mai mult decât atât, placa de bază lucrată minuțios, pentru a completa tendințele inovative din tehnologie, necesită o atenție sporită în momentul schimbării sau diverselor intervenții.

Mai ușor, se poate compara dimensiunea unui laptop cu cea a unui telefon și modul de a încastra aceleași detalii tehnice la cote diferite. În ultimul timp, un smartphone de top poate concura ușor din punct de vedere al performanțelor laptop în ceea ce privește procesorul, memoria RAM și alte aspecte ce oferă multifuncționalitate dispozitivului.

Profesionalismul celor de la Glassgsm

Pe durata reparațiilor, echipa oferă un telefon la schimb, un avantaj pentru persoanele care lucrează în domenii ce necesită utilizarea unui astfel de gadget și nu numai.

Un plus ce îi evidențiază pe această nișă este profesionalismul de care dau dovadă pe perioada activității, caracter observat în etica de a purta mănuși.

Acest principiu nu este vizat doar pentru igienă sau aparențe. După cum se menționează și în informațiile anterioare, reparațiile telefoanelor actuale implică o muncă minuțioasă, de detaliu, iar în cazul vidării fiecare particulă de praf poate deteriora acțiunea, de aceea mănușile se utilizează pentru un efect antistatic.

Glassgsm - service reparatii telefoane Suceava - dispune de soluții și piese pentru redarea integrității unei game variate de smartphone-uri și permit asistarea clientului. Pentru o mai bună optimizare a timpului, telefonul se poate trimite la reparat și prin curier. Durata de reparație poate varia de la 30 la 60 de minute în funcție de complexitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reparațiile telefoanelor - o soluție optimă de la Glassgsm.
 Vizualizări articol: 1750 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reparațiile telefoanelor - o soluție optimă de la Glassgsm0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei