Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 26 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 146 (7147)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Șase noi deputați, învestiți în Parlament

Cinci noi deputați au fost învestiți, ieri, în Camera Deputaților pe mandatele lăsate libere de Rovana Plumb, Tudor Ciuhodaru, Cristian Ghinea, Eugen Tomac și Mihai Tudose, care își vor ocupa noile funcții de europarlamentari, informează MEDIAFAX. De asemenea, un nou parlamentar îl înlocuiește și pe Viorel Ștefan.

Șase noi deputați PSD, USR, PMP și ProRomânia au depus, ieri, jurământul de învestire pentru mandatele de deputați aleși pe listele din circumscripțiile electorale pentru forul legislativ.

Marian Ţachianu ocupă locul rămas vacant în urma demisiei Rovanei Plumb, deputat PSD. Petru Bogdan Cojocaru ocupă locul deputatului social-democrat Tudor Ciuhodaru. Alin Ionuţ Arsu îl înlocuiește pe deputatul USR Cristian Ghinea. Sebastian Costin Moise va fi în locul lui Eugen Tomac, deputat PMP iar Florin Mircea este în locul lui Mihai Tudose. Politicienii înlocuiți vor ocupa mandatele lor în noua legislatură a Parlamentului European.

De asemenea Laura Georgescu îl înlocuieşte pe Viorel Ştefan, deputat PSD ca va fi membru al Curții de Conturi a Uniunii Europene de la 1 iulie.

Totodată, noul lider al grupului deputaților PMP, în locul lui Eugen Tomac, va fi Emil-Marius Pașcan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șase noi deputați, învestiți în Parlament.
 Vizualizări articol: 1244 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Șase noi deputați, învestiți în Parlament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Plăcintă cu spanac (de post) Preparatul este rapid şi simplu, dar foarte gustos. Este indicată servirea lui cât este călduţ, pentru a se menţine crocant şi plăcut.Avem nevoie de:Un pachet foi de plăcintă simple, 200 g margarină cu 80 la sută grăsime, 1 kg spanac, 2 cepe,... Citeşte