Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 20 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 42 (7043)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Glassgsm Suceava - locul unde mergi când se strică smartphone-ul

Atunci când ți se strică telefonul sau când nu mai funcționează ca la început, deja te gândești la un service gsm ce te-ar putea ajuta. Indiferent dacă ești din Suceava sau din împrejurimi, vei dori să ai parte de servicii calitative și de siguranța că reparațiile nu vor fi cauza defectării ulterioare a dispozitivului, cum mai nou se mai întâmplă.

Pentru asta trebuie să te asiguri că beneficiezi de ajutorul unui service specializat, autorizat și cu experiență. Și care sunt șansele cele mai bune de a găsi un astfel de loc dacă nu printr-o căutare minuțioasă, informată? În întâmpinarea celor care doresc să scape de stresul căutării, de timpul pierdut pe la service-urile nepotrivite, vin specialiștii Glassgsm din Suceava. Este vorba despre o firmă specializată în reparatii iPhone, Samsung și Huawei, care caută întotdeauna soluțiile potrivite pentru telefonul tău.

Pe site-ul oficial www.glassgsm.ro este disponibilă lista completă de servicii pe care le pun acești experți la dispoziție și pentru care oferă, de fiecare dată, garanție. Pentru că au sesizat nevoia publicului de a beneficia de servicii diversificate, specialiștii s-au asigurat că publicul interesat va găsi în cadrul acestui service soluții și alternative indiferent de situație. Aşadar, poate fi vorba despre o problemă ce ține de partea de software sau hardware ori de una ce vizează partea estetică, aici toate își găsesc rezolvare.

Dată fiind invazia de lansări din ultimii ani la capitolul smartphone, nu doar că oricine are unul acum, dar aproape nimeni nu scapă de nevoia de a beneficia de serviciile unui service. Astfel, numărul celor care repara telefonul cu Glassgsmeste în creștere, fapt datorat avantajelor pe care acest renume le aduce clienților săi.

 

Atributele care fac din Glassgsm o recomandare pentru publicul larg

Ca în cazul oricărui tip de serviciu de altfel, atunci când vine vorba despre o colaborare, interesul este de a beneficia de anumite avantaje. Acestea se resimt cu desăvârșire în ceea ce privește serviciile oferite de Glassgsmcare pune un accent deosebit pe seriozitate, profesionalism și mai ales pe calitate. Totul are un obiectiv bine stabilit și anume de a satisface clienții, astfel ca aceștia să revină cu plăcere când este cazul, respectiv să recomande mai departe serviciile de reparație ale service-ului.

Dintre reparațiile cel mai frecvent realizate de această echipă de specialiști amintim cele de înlocuire a display-ului defect, a touchscreen-ului nefuncțional, a butoanelor de volum, a difuzorului, butonului home, cel de închidere/deschidere. Desigur că lista continuă și este completată de cele de înlocuire senzori, sticlă, cameră frontală, microfon, antena GSM, antena WI-FI, mufe audio etc.

Interesul oricui este de a beneficia de reparații de durată, iar cei de la Glassgsm se asigură că asta primesc, de fiecare dată, cei ce le trag pragul. Este valabil și în cazul celor care nu ajung fizic în service, dar care aleg să trimită telefonul prin curier. Da, există și această posibilitate, deosebit de convenabilă de altfel, pentru cei care nu sunt în oraș și nici nu au la dispoziție timpul pentru a ajunge la Glassgsm în Suceava.

Recomandă de altfel serviciile acestei echipe de tehnicieni experți și modul de lucru, în care se reflectă o igienă impecabilă. Pentru a se asigura că totul se desfășoară într-un mod profesional, specialiștii utilizează mănuși speciale, alături de un gel de curățare special, eficient în îndepărtarea eficientă a petelor, amprentelor și a altor urme de pe suprafața componentelor cu care lucrează, respectiv a dispozitivului. În acest mod clienții primesc de fiecare dată smartphone-ul nu doar perfect funcțional, dar și într-o stare de igienă corespunzătoare.

De menționat este și faptul că în înlocuirea pieselor defecte, experții utilizează numai componente de schimb originale, care asigură calitatea necesară pentru funcționarea optimă ulterioară. Timpul scurt de reparație susține sinceritatea și corectitudinea acestora, vizavi de utilizarea unor piese calitative, fără a schimba nimic altceva în telefon. Nu puține sunt service-urile gsm care au o anumită reputație din cauză că obișnuiesc să schimbe mai mult decât este necesar, iar piesele utilizate au o calitate îndoielnică.

Iată de ce este necesar a apela la serviciile unui service gsm autorizat, care poate oferi și garanție pentru reparațiile ce le realizează, așa cum este cazul centrului Glassgsm. Cei interesați beneficiază de o listă completă de servicii ȋn cadrul site-ului oficial.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Glassgsm Suceava - locul unde mergi când se strică smartphone-ul.
 Vizualizări articol: 1470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Glassgsm Suceava - locul unde mergi când se strică smartphone-ul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei