Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2018 - Anul XXIII, nr. 287 (6997)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Beneficiile pariurilor online

Cu ajutorul tehnologiei moderne de astazi, platformele de pariuri online au dobandit o amploare extraordinara. Daca pana acum cativa ani in urma parea foarte simplu sa te deplasezi la o agentie stradala de pariuri sportive si sa obtii venituri generoase, in prezent lucrurile s-au simplificat si mai mult decat atat.

Pasionatii de meciuri sportive au acum posibilitatea de a-si valorifica cunostintele si intuitia pentru a se bucura de castiguri materiale consistente. Cu putina documentare despre evolutia unor sportivi sau a unor echipe si dorinta de castig, sansele ca un parior sa se poata imbogati peste noapte sunt foarte mari. Bineinteles, ca inainte de toate va trebui sa se concentreze asupra unei bune gestionari a bugetului si asupra unor mici alte aspecte asemenea.

Multi dintre pariori inca traiesc cu incertitudinea legata de care varianta e mai buna. Mai exact, de ce este recomandat sa alegi pariurile online in detrimentul celor offline. Cei care inca nu s-au obisnuit prea mult cu avantajele tehnologiei sau pur si simplu sunt sceptici cu privire la orice apare nou, trebuie sa afle ca situatia este mult mai simpla. Iata care sunt motivele principale pentru care sa pariezi in modul virtual!

Comoditate si accesibilitate

Pariurile online ofera posibilitate ca orice jucator sa fie la curent cu fiecare detaliu, cu ponturile venite de la tipseri pariuri si evolutia meciurilor din confortul propriei locuinte. Nu este necesar sa depui vreun efort suplimentar de a te deplasa catre o agentie, sa astepti la vreo coada sau alte aspecte de acest gen.

Din acest punct de vedere si timpul poate fi de partea ta. Daca pur si simplu simti nevoia sa pariezi la miezul noptii, cu ajutorul platformelor si aplicatiilor de acest fel, intentia se poate materializa.

Taxe mai mici pe castiguri

Taxa impusa de o agentie este de 5% pe fiecare bilet, iar fiecare castig este impozitat cu 1%. Acest lucru nu este deloc avantajos pentru ca este vorba de anumite sume de bani care cumulandu-se sunt destul de mari. Deschiderea unui cont online, atat depunerile, plasarile, cat si retragerile sunt complet gratuite.

Oferta mai bogata

Din dorinta de a castiga si a merge la sigur pentru a obtine biletul zilei ponturi, ca parior va trebui sa alegi doar meciurile pe care te simti stapan. Multi dintre jucatorii profesionisti cu experienta prefera sa se orienteze catre acele meciuri in care participa echipele pe care le cunoaste cel mai bine. Asadar, este esential ca optiunile sa fie in numar cat mai mare pentru a putea juca la sigur.

Bonusuri

Orice bonus, indiferent cat de substantial ar fi are rolul de a motiva un jucator si de a-l face sa isi doreasca tot mai mult sa isi atinga telul. Unele dintre agentiile online de pariuri sportive ofera bonusuri chiar de la prima depunere, drept un mic avantaj de bun venit. De asemenea, pe parcurs acestea devin tot mai mari si imbucuratoare ca urmare a fidelitatii utilizatorului.

Unde poti paria?

Este foarte important ca agentia online pe care o vei utiliza sa dea dovada de profesionalism si seriozitate. Numarul platformelor de acest fel este unul in crestere, motiv pentru care este foarte simplu ca alegerea sa fie una gresita.

Cota2.ro s-a remarcat pe acest segment de activitate datorita ofertelor si avantajelor pe care le-a pus la dispozitia utilizatorului, dar mai ales prin prisma profesionalismului pe care il asigura in orice situatie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Beneficiile pariurilor online.
 Vizualizări articol: 1183 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Beneficiile pariurilor online0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei