Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 249 (6959)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Niculae Bădălău a fost amendat cu 5.000 de lei şi lăsat fără permisul de port armă

Niculae Bădălău a fost amendat cu suma de 5.000 de lei pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi i-a fost anulat permisul de port armă, el având dreptul să solicite din nou acest drept abia peste cinci ani, au precizat, surse apropiate anchetei, informează MEDIAFAX.

Senatorul PSD Niculae Bădălău a rămas fără permisul de port armă pentru o perioadă de 5 ani şi a fost amendat cu 5.000 de lei, au precizat surse judiciare. După 5 ani, el poate solicita din nou acest drept.

Potrivit aceloraşi surse, Niculae Bădălău a încălcat regimul armelor şi muniţiilor, adică articolul 129, punctul 11 din Legea nr. 295 /2004: „Titularul dreptului de deţinere a armelor letale are obligaţia să păstreze armele şi muniţiile înscrise în permisul de armă, asigurate astfel încât să nu permită accesul la ele al persoanelor neautorizate, în condiţiile prevăzute în normele metodologice de aplicare a legii”. (...) În cazul in care arma a fost pierdută sau furată din motive imputabile posesorului, măsura anulării dreptului vine cu o interdicţie de autorizare ulterioară pentru o perioadă de 5 (cinci) ani. Anularea dreptului este prevăzută de art. 45, alin. 1, lit. d) si este sancţionată de art. 129, punctul 52, raportat la art. 130, alin. 1, lit. e) cu amendă în cuantum cuprins între 5.001 si 10.000 lei.

Arma care i-a fost furată lui Niculae Bădălău din locuinţa sa este în atenţia poliţiştilor din toată ţara pentru a putea fi găsită, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse apropiate anchetei, care mai subliniază că echipajele de poliţie se întorc la casa senatorului pentru noi cercetări. Acesta nu ar fi respectat condiţiile legale de păstrare a armei.

Arma care i-a fost furată senatorului PSD Niculae Bădălău este căutată de poliţiştii din toată ţara, aceasta fiind implementată în sistem, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Până în prezent, au fost audiate mai multe persoane, iar audierile continuă şi în cursul zilei de duminică.

Potrivit aceloraşi surse, poliţiştii din Giurgiu se întorc la locuinţa lui Bădălău pentru a continua cercetările.

Locuinţa din Giurgiu a senatorului Niculae Bădălău a fost spartă, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de hoţi.

”A fost spartă locuinţa mea. Nu pot să dau mai multe detalii acum, este Poliţia aici. Eram toţi acasă, dormeam. Nu i-am prins. Au furat”, a declarat senatorul.

Pe de altă parte, Bădălău a spus că nu ţinea bani în casă.

Locuinţa senatorului Niculae Bădălău se află în localitatea Bolintin Vale, judeţul Giurgiu.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Iona Sârbu, a declarat, că sesizarea în privinţa spargerii locuinţei a venit sâmbătă la ora 9.17 şi a fost făcută de către o femeie din oraşul Bolintin Vale.

”Aceasta a sesizat că în noaptea de 2 spre 3 noiembrie, persoane necunoscute au pătruns într-o locuinţă de unde au sustras mai multe bunuri. În cauză se efectuează cercetarea la faţa locului în vederea identificării autorilor”, a spus Emanuela Iona Sârbu.

Potrivit unor surse, hoţii au furat din locuinţă bijuterii şi alte bunuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Niculae Bădălău a fost amendat cu 5.000 de lei şi lăsat fără permisul de port armă.
 Vizualizări articol: 960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Niculae Bădălău a fost amendat cu 5.000 de lei şi lăsat fără permisul de port armă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei