Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 aug 2018 - Anul XXIII, nr. 184 (6894)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un urs periculos care a provocat mai multe daune în gospodăriile din Băile Tușnad a fost împușcat

Un urs periculos care a provocat mai multe daune în gospodăriile din stațiunea Băile Tușnad și în împrejurimi a fost împușcat, în urma obținerii unei aprobări de la Ministerul Mediului, acordată după ce, în această vară, patru persoane din localitate au fost atacate de animalele sălbatice, informează MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă trimis,ieri , de Consiliul Județean Harghita, reprezentanții unei asociații de vânătoare au împușcat, la sfârșitul săptămânii trecute, ursul periculos de la Băile Tușnad, care a provocat mai multe daune și a ucis animale din gospodăriile oamenilor.

Potrivit sursei citate, ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a aprobat împușcarea a doi masculi și relocarea a patru ursoaice și nouă pui după ce la finalul acestei veri în orașul balnear Băile Tușnad patru persoane au ajuns în spital după ce au fost atacate de urs.

”În ceea ce le privește pe ursoaicele cu pui care sunt adesea văzute la containerele de deșeuri din oraș, situația nu este încă rezolvată deoarece asociația de vânătoare Sfânta Ana nu dispune de arme de tranchilizare, nici de cuști în care să fie transportate animalele. Mai mult, încă nu s-a prezentat nici o asociație de vânătoare care ar fi dispusă să primească în relocare aceste ursoaice”, potrivit comunicatului de presă.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un urs periculos care a provocat mai multe daune în gospodăriile din Băile Tușnad a fost împușcat.
 Vizualizări articol: 758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un urs periculos care a provocat mai multe daune în gospodăriile din Băile Tușnad a fost împușcat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei