Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 34 (6744)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă o femeie a murit din cauza gripei. Numărul total a ajuns la 22

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP) anunţă că, luni, au fost înregistrate un alt deces provocate de gripă, după ce o femeie de 65 de ani din Călăraşi a murit din această cauză, numărul total de decese ajungând la 22, informează MEDIAFAX.

Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), prin Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), a transmis, luni, că o femeie în vârstă de 65 de ani din judeţul Călăraşi a murit, confirmată cu virus gripal tip B, având condiţii medicale preexistente şi fiind nevaccinată antigripal.

Este al 22-lea deces confirmat cu virus gripal în sezonul 2017/2018 şi al patrulea anunţat luni de INSP.

Astfel, luni, a fost anunţat decesul unei femei de 63 de ani, din județul Arad, care avea virusul gripal de tip B, aceasta fiind nevaccinată și având și alte probleme de sănătate. De asemenea, un bărbat de 48 de ani, din Iași, a murit din cauza virusului gripal de tip A, nici acesta nu era vaccinat și avea și alte afecțiuni. Tot luni dimineața, a mai fost anunţat decesul unui bărbat de 67 de ani, din Bihor.

Ministerul Sănătății a anunțat că există trei focare de gripă la Iași, Cosntanța și București, unde două spitale, respectiv Spitalul Clinic "Victor Babeş" şi Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Balş, au intrat în carantină din cauza numărului mare de cazuri de gripă.

Potrivit ministerului Sănătății, în cabinetele medicale mai există peste 135.000 de doze de vaccin antigripal, iar de la începutul sezonului rece, au fost imunizate peste 800.000 de persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă o femeie a murit din cauza gripei. Numărul total a ajuns la 22.
 Vizualizări articol: 1521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Încă o femeie a murit din cauza gripei. Numărul total a ajuns la 225.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei