Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 15 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 10 (6720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă

Parchetul General verifică dosarele penale în care ar fi vizat consilierul lui Carmen Dan

Parchetul General face verificări privind ancheta efectuată în dosarele în care ar fi vizat Valentin Riciu, consilierul ministrului de Interne Carmen Dan, informează Mediafax. Potrivit unor surse judiciare, există trei dosare penale în care consilierul este vizat pentru înșelăciune, ultraj și abuz în serviciu.

Consilierul ministrului Afacerilor Interne și fost lucrător al Brigăzii Rutiere București, Valentin Riciu, a transmis sâmbătă, într-un raport înaintat conducerii MAI, că nu a fost și nu este cercetat în vreun dosar penal pentru înșelăciune.

„Referitor la afirmațiile calomnisoare apărute în spațiul public, raportez următoarele: Nu am fost șeful numitului Stan Eugen; Nu am fost și nu sunt cercetat în vreun dosar penal, pentru înșelăciune”, a scris Valentin Riciu, în raportul transmis conducerii Ministerului Afacerilor Interne.

De altfel, Valentin Riciu mai precizează, într-un punct de vedere transmis de către Direcția Informare și Relatii Publice din MAI, că în ultima săptămână au apărut în spațiul public mai multe afirmații false și
calomnioase împotriva sa, fie că era prieten cu Eugen Stan, fie că era șeful lui. Totodată, acesta a catalogat informațiile potrivit cărora ar fi vizat într-un dosar pentru înșelăciune drept "o nouă mizerie".

"Am încercat să aflu care sunt probele în baza cărora se fac aceste acuzații. Nimic oficial, nicio probă, doar surse", a conchis Riciu.

Valentin Riciu este consilier pe domeniul sindical al ministrului Afacerilor Interne. Într-o postare pe Facebook, acesta a susținut că poziţia sa de fost lucrător al Brigăzii Rutiere a Capitalei nu i-a creat o relație de prietenie cu Eugen Stan, polițistul arestat pentru fapte de pedofilie. "Se știe că liderul sindical, într-o unitate de poliție are, firesc, numeroase discuții personale cu membrii sindicatului. Este evident că polițistul - pedofil nu avea probleme și conflicte de muncă, el avea, cu prioritate, alte probleme și nu avea de ce să solicite discuții sindicale iar relațiile colegiale cu interes sindical sunt evident calme, constructive; dar nu au de ce să devină prietenești. Astfel, în atmosfera acestor zile, „descoperirea” unei relații de prietenie tocmai cu polițistul – pedofil este ridicolă, sau, poate cu o precisă intenție", a scris Riciu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parchetul General verifică dosarele penale în care ar fi vizat consilierul lui Carmen Dan.
 Vizualizări articol: 982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Parchetul General verifică dosarele penale în care ar fi vizat consilierul lui Carmen Dan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Conopidă gratinată (rețetă rapidă) Pentru cei ce adoră sufleul de conopidă, dar nu au timp să îl pregătească, această rețetă va recupera, cu minim de efort, o mare parte din savoarea sufleului. Este relativ economică, se pregătește rapid, nu necesită cunoștințe speciale și este... Citeşte