Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 ian 2016 - Anul XXI, nr. 6 (6119)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vremea se va încălzi la sfârşit de săptămână

Astăzi, valorile termice, mai ridicate decât cele normale pentru această dată în cea mai mare parte a ţării, vor avea maxime ce se vor încadra, în general, între 0 şi 10 grade, iar minimele vor fi între -5 şi 5 grade, mai ridicate în sudul Banatului spre 7 grade.

Cerul va fi mai mult noros în regiunile vestice, sud-vestice, nordice şi centrale, unde temporar şi pe arii relativ extinse vor fi precipitaţii, mai ales sub formă de ploaie şi izolat se va forma polei. La munte, acestea vor fi mixte. Cantităţile de apă vor cumula în nord-vest local 10 l/mp şi punctiform 15 l/mp.

În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar precipitaţiile se vor semnala pe spaţii mici şi vor fi ploi şi trecător, posibil, lapoviţe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane şi mai ales în a doua parte a intervalului şi în Câmpia de Vest.

În zonele joase de relief, în special din sud şi est, cu precădere dimineaţa şi noaptea, local se va semnala nebulozitate joasă şi ceaţă.

Duminică, vremea va fi predominant închisă, dar caldă pentru această dată. În vestul, centrul şi nordul ţării şi pe arii restrânse în rest vor fi mai ales ploi, iar la munte se vor semnala precipitaţii mixte. În jumătatea de nord-vest a teritoriului, cantităţile de apă vor atinge local 10 l/mp şi izolat, în special la munte, 15...20 l/mp. Cu totul izolat este posibil să se mai semnaleze polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană, dar temporar şi în vest şi în nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 0 şi 10 grade, iar minimele între -3 şi 7 grade. În zonele joase de relief, cu precădere din sud şi sud-est, îndeosebi dimineaţa şi noaptea, local se va semnala ceaţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vremea se va încălzi la sfârşit de săptămână.
 Vizualizări articol: 2480 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vremea se va încălzi la sfârşit de săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Friganele dulci din pâine (french toast) Dintre dulciurile economice din copilărie, friganelele din pâine sunt printre cele mai des pregătite și mai târziu, când am crescut, nu mai avem timp și am constatat că nici priceperea mamei și bunicii în ale bucătăriei nu le... Citeşte