Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 ian 2014 - Anul XIX, nr. 2 (5511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cluj: Patru morţi şi un rănit, după ce un autoturism de teren s-a ciocnit cu un autocar înmatriculat în Suceava

Patru persoane au murit şi una a fost rănită grav în urma unui accident rutier care a avut loc, luni, pe DN 1, între localităţile clujene Huedin şi Poieni, după ce un autoturism de teren a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autocar, traficul fiind blocat pe ambele sensuri, informează MEDIAFAX.

Una dintre cele două persoane rănite grav în accidentul produs, luni, pe DN 1 (E 60), între localităţile clujene Huedin şi Poieni, a murit la UPU a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, în urma unui stop cardio-respirator, numărul morţilor ajungând astfel la patru.

Directorul de îngrijiri al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, Monica Costin, a declarat corespondentului MEDIAFAX că un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, rănit grav în accidentul care a avut loc pe DN 1, a murit la UPU, unde a fost adus de o ambulanţă SMURD.

"Persoana respectivă a suferit un stop cardio-respirator în ambulanţă, iar medicii au efectuat manevre de resuscitare fără rezultat însă, fiind declarat decesul. Cadavrul acestuia a fost transportat la IML pentru autopsie", a spus Costin.

Potrivit sursei citate, cealaltă persoană rănită grav este un alt bărbat, în vârstă de 43 de ani, de naţionalitate siriană, care locuieşte în comuna Bragadiru, de lângă Bucureşti, şi care a intrat în operaţie la Clinica de Chirurgie nr. I a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj.

"Bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, a fost intubat şi ventilat mecanic şi a suferit şi alte traumatisme. A intrat în operaţie", a spus Costin.

Autocarul implicat în accidentul produs, luni, pe DN 1, între localităţile clujene Huedin şi Poieni, şi soldat cu trei morţi şi doi răniţi făcea curse în străinătate, dar în momentul impactului nu transporta pasageri, în timp ce în maşina de teren ar fi fost cetăţeni străini.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Adriana Vornicu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că autocarul implicat în accidentul de pe DN 1 (E60) se îndrepta dinspre Oradea spre Cluj-Napoca şi era unul care efectua curse de persoane în străinătate, dar nu transporta pasageri în momentul accidentului.

"La bord nu se aflau decât doi şoferi. Autocarul a fost avariat în partea din faţă în urma impactului cu autoturismul de teren, care a intrat pe contrasens şi care se deplasa dinspre Cluj-Napoca spre Oradea", a spus Vornicu.

Surse din rândul anchetatorilor care investighează cauzele accidentului au declarat, la rândul lor, că autocarul este înmatriculat în judeţul Suceava, iar autoturismul de teren în judeţul Bihor.

"Se pare că autoturismul de teren era închiriat şi avea ca pasageri mai mulţi cetăţeni străini", au spus sursele citate.

 

MEDIAFAX

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cluj: Patru morţi şi un rănit, după ce un autoturism de teren s-a ciocnit cu un autocar înmatriculat în Suceava.
 Vizualizări articol: 1897 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cluj: Patru morţi şi un rănit, după ce un autoturism de teren s-a ciocnit cu un autocar înmatriculat în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei