Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 dec 2013 - Anul XVIII, nr. 295 (5502)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Două angajate ITM Prahova susţin că au fost sechestrate în biroul unui director pe care-l controlau

Două angajate ale Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova au reclamat, marţi, la 112 că au fost sechestrate în biroul directorului unei firme la care merseseră pentru a face verificări în cadrul unui control pentru combaterea muncii la negru, Poliţia deschizând o anchetă în acest caz.

Poliţiştii au primit, marţi, un apel prin 112 prin care se reclama faptul că doi angajaţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova au fost sechestraţi la sediul unei societăţi comerciale din Ploieşti, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit şefei Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, Dumitra Ionescu, două femei care lucrează ca inspector de muncă la Corp Control Relaţii de Muncă din cadrul ITM Prahova au mers, marţi, la sediul unei societăţi comerciale din Ploieşti, care activează în domeniul construcţiilor, pentru a face un control privind munca la negru, au fost invitate în biroul directorului, unde au fost încuiate, directorul părăsind biroul.

"Doi inspectori de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, de la Corp Control Relaţii de Muncă, s-au deplasat la o societate din Ploieşti, din domeniul construcţiilor, pentru a face un control pentru combaterea muncii fără forme legale. Când au ajuns acolo, au încercat să identifice persoanele care se aflau la lucru, în jur de şapte persoane, toate persoanele din păcate au fugit. Au intrat în sediul societăţii, iar administratorul firmei respective a avut un comportament neadecvat faţă de colegele mele şi au fost încuiate înăuntru. Dânsul a plecat şi doamnele au rămas acolo, înăuntru. Am fost apelaţi eu şi domnul inspector şef adjunct pe relaţii de muncă Vasile Adrian, ne-am deplasat la faţa locului, între timp a apărut dânsul, era prin apropiere, l-am rugat totuşi să deschidă pentru că deja persoanele au intrat în panică, s-a apelat 112 şi de aici Poliţia a preluat cazul. Fetele au fost la Poliţie, la municipiu, au depus plângere, probabil o să mergem şi noi mâine (n.r. - miercuri) pentru că suntem martorii în acest dosar", a declarat, marţi, directoarea ITM Prahova.

Dumitra Ionescu a spus că cele două angajate ale ITM Prahova aveau asupra lor atât legitimaţii cât şi ordine de deplasare de serviciu, însă directorul firmei respective nu a vrut să comunice cu ele.

"Doamnele au încercat să se legitimeze. Aveau legitimaţiile, aveau ordinele de deplasare de serviciu, dar efectiv nu au mai putut comunica cu dânsul. Dânsul a plecat împreună cu doamna secretară şi ele au rămas acolo înăuntru", a mai spus directoarea ITM Prahova.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două angajate ITM Prahova susţin că au fost sechestrate în biroul unui director pe care-l controlau.
 Vizualizări articol: 944 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Două angajate ITM Prahova susţin că au fost sechestrate în biroul unui director pe care-l controlau1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei