Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 nov 2013 - Anul XVIII, nr. 257 (5464)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Paparazzi reţinuţi au antecedente penale, unul dintre ei a fost amendat tot pentru lovire

Cei doi paparazzi reţinuţi după incidentele de lângă Palatul Ghika din Capitală au antecedente penale, unul dintre ei fiind condamnat definitiv pentru încălcarea Legii circulaţiei, iar celălalt primind o amendă administrativă pentru lovire, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Ei au fost reţinuţi, duminică dimineaţă, în urma unor incidente în care au lovit doi cameramani, lângă Palatul Ghika din Bucureşti, unde a avut loc petrecerea de nuntă a fostului premier Călin Popescu Tăriceanu, au declarat anterior, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţie.

Incidentele au început sâmbătă seară, după ora 23.00, când trei paparazzi din presa mondenă au intrat într-un conflict, la poarta Palatului Ghika, cu doi stewarzi angajaţi la petrecere.

Unul dintre paparazzi a lovit cu o sticlă în cap un steward, însă conflictul a fost aplanat, cel puţin temporar, după intervenţia poliţiştilor de ordine publică de la Secţia 7, care au constatat că nimeni nu vrea să depună plângere.

"Poliţia s-a autosesizat după ce incidentul a fost mediatizat de un post de televiziune, la faţa locului sosind şi mai multe echipe de jurnalişti, pentru a relata despre cele întâmplate", spun sursele citate.

Ulterior, după plecarea Poliţiei, paparazzi s-au arătat deranjaţi de faptul că sunt filmaţi şi i-au atacat pe jurnaliştii veniţi lângă Palatul Ghika. Doi cameramani, de la Pro TV şi Realitatea TV, au fost loviţi de către agresori, la faţa locului sosind, din nou, poliţiştii de la Secţia 7.

În urma incidentelor, la Poliţie au dat declaraţii cei trei paparazzi, operatorii loviţi, care au depus plângeri, opt martori şi doi stewarzi de la petrecerea nunţii lui Tăriceanu.

"Tot la Poliţie, s-a făcut şi recunoaştere din grup, după care doi dintre paparazzi au fost reţinuţi, pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice", au mai spus aceleaşi surse.

Conform declaraţiilor unor martori, agresorii ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice.

Potrivit Poliţiei, aceştia vor fi cercetaţi şi pentru lovire, dacă operatorii de televiziune vor aduce certificate medico-legale.

În urma loviturilor primite, cameramanului de la Realitatea TV i-a fost scoasă o lucrare dentară, iar cel de la Pro TV are echimoze tot la nivelul feţei.

Agresorii vor fi prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paparazzi reţinuţi au antecedente penale, unul dintre ei a fost amendat tot pentru lovire.
 Vizualizări articol: 467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paparazzi reţinuţi au antecedente penale, unul dintre ei a fost amendat tot pentru lovire0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei